Hondencamping Drenthe

 

Charme Camping Vorrelveen is een perfecte hondencamping in Drenthe die als uitvalsbasis kan dienen voor vele tochten door de prachtige natuur van Drenthe. De plaatsen zijn ruim zodat u een ren om de caravan of tent heen kan zetten.

Charme Camping Vorrelveen

De camping heeft 27 plaatsen en 3 Finse vakantiewoningen, waarvan 1 toegankelijk is voor een hond. Dat maakt dat er ook een plekje is op een klein vakantiebedrijf als u geen kampeermiddel heeft en er even tussen uit wil met uw huisdier.

Met de hond naar Drenthe

Drenthe heeft vele natuurgebieden waar ook grote stukken losloopgebieden zijn. Ontdek al wandelend met uw viervoeter hoe mooi en gevarieerd Drenthe is. De hondencamping Drenthe ligt te midden van 3 natuurgebieden; het Dwingelderveld, het Drents-Friese Wold en het Hijkerveld. Deze laatste is voor uw huisdier beperkt toegankelijk. Maar  rondom het herinneringskamp Westerbork ligt ook losloopgebied.

Losloopgebieden

Hieronder staan wat voorbeelden van losloopgebieden in Drenthe.

  • Ellertshaar / Boswachterij Schoonloo, Schoonloo
  • Sleenerzand, Schoonoord
  • Mensingebos, Roden
  • Gietenerveld, Gieten
  • Boswachterij Gieten-Borger, Drouwen
  • Hondenspeelplaats Midden-Drenthe, Beilen
  • Boswachterij Gees, Meppen
  • Dwingelderveld Oost, Spier.

Spelen met uw hond vanaf Hondencamping Drenthe

Vlakbij de camping is een hondenspeeltuin te vinden. De speeltuin is een ontmoetingsplaats voor hond en baas. De honden mogen los lopen, spelen, ravotten of trainen met de onderdelen die opgesteld staan. De entree is €1,- per hond. Dat is toch een mooi bedrag voor een heerlijk uitje. Uw hond heeft een prachtige tijd hier. Lees even de website voordat u erheen gaat en lees ook even de gedragsregels.

Er zijn best wel wat losloopgebieden in onze omgeving, maar hier kunnen ze vrijuit spelen.

Op de camping zijn 2 honden per plaats toegestaan en in het vakantiehuisje mag 1 hond mee. Uitlaten kan langs de weg; helaas mogen de honden niet het weiland in. Vanaf de camping zijn er ook langere tochten te maken. Vraag even bij de eigenaars hiernaar.

vakantie op de camping in Drenthe

Kamperen met je hond

Kom kamperen met je hond op deze 5-sterren charme Camping Vorrelveen en ontdek hoe geweldig het is om met je hond heerlijk te struinen door de bossen, over de hei en spartelen in het water. Na een heerlijk ontbijt met verse broodjes kan de dag niet lang genoeg duren. Prachtige gebieden en dorpen staan te wachten om ontdekt te worden.

Wil je graag wat comfort tijdens het kamperen, dat kan ook. We hebben 3 ruime badkamers om te huren. Je eigen privé sanitair op de camping; hoe fijn is dat!

Wil je graag eens komen kamperen met je viervoeter, boek dan snel een plekje en kom heerlijk onthaasten en vooral genieten! Welkom op deze Hondencamping Drenthe!