Gastenboek

Voor de tweede en zeker niet de laatste keer! |

18 juli 2018

Voor de tweede en zeker niet de laatste keer kamperen op camping Vorrelveen is zeer goed bevallen. Genieten van skelters, de trampoline, de kabelbaan en de aandacht van John en Bianca. Onze oudste 2 willen hier snel weer terug komen.Wat fijn dat de recreatieruimte er is, als onze jongste om 6 uur al op wil en de camping nog nat, stil en koud is. Tot volgend jaar!

Heerlijk kopje thee bij aankomst! |

We hebben genoten van jullie camping en gastvrijheid. Heerlijk kopje thee bij aankomst en heerlijke pizza’s!!

Prachtige plek |

24 april 2018

Zorg en Liefde die erin gestopt worden komen er altijd weer uit! Hier is dat te ervaren aan een prachtige plek: met hart en ziel verzorgd.

slagroom op de taart |

We kwamen voor 1 week hooguit 10 dagen. Het werden er 20! Drenthe bevalt ons prima en dit deel is schitterend. Al lopend over het Drenthe pad hebben we ieder heideveld, de boswachterijen en alle vennen gezien. Van Nieuw Balinge naar Westerbork, Elp, Hooghalen, Beilen, Bezoekerscentrum Dwingelose Heide, Uffelte, Diever. Al met al hebben we 125 km gelopen. Lopend zie je zoveel. We hebben genoten. Het ideale uitgangspunt was deze camping. Van hieruit kun je alle kanten uit. De sfeer, kwaliteit en ruimte op deze camping krijgen van ons een dikke pluim. Het concept zit prima in elkaar en jullie persoonlijke benadering is als de slagroom op de taart. We zullen voor Camping Vorrelveen zeker reclame gaan maken!

Camping met gratis wolkenpartij |

Een camping aan de Vorrelveen, gezellige veldjes bijeen.

Een speeltuin met een kabelbaan, stoere grasmaaier Stijn en adviseur Daan, daar wil je vaker staan.

Een campingbaas op grote schoenen, Bianca haar pizza’s om te zoenen.

Een weids uitzicht met mooie wolkenpartij, die krijg je er gratis bij.

Kwaliteit, Reinheid en Gezelligheid gaan hand in hand, op dit mooie stukje in het Drentse land!

Gehandicapt ontspannen |

Wij hebben 13 dagen op jullie mooie en moderne camping mogen verblijven, waarvan 4 dagen in gezelschap van een van onze dochters. We voelden ons al gauw thuis. Al waren we gehandicapt( met gipsvoet, krukken en rolstoel) en al was het weer wisselvallig( slechtste zomer sinds 1901), toch hebben w ons prima vermaakt op jullie camping en in de omgeving. Dankzij de geweldige pizza’s en de heerlijke lasagne kreeg de mantelzorger( overigens een prima kok) gelegenheid om zich te ontspannen. We hebben jullie persoonlijke zorg en contact( waaronder de spontane gesprekjes met jullie jongens) zeer gewaardeerd. En die ontvangst: …….UNIEK. Houd die er maar in! We komen graag nog eens terug zonder handicap.

Meivakantie |

We hebben ons in de eerste week van mei prima vermaakt op jullie uitstekend verzorgde camping De meegenomen spelletjes bleven onaangeroerd in de caravan. Bedankt voor de gastvrijheid en vriendelijkheid. Tot een volgende keer!

Fantastische avondluchten |

Helaas zit het er morgen weer op voor ons. Terug naar het stadse Deventer. We hebben 2 fantastische weken gehad. Het weer: alleen geen sneeuw en hagel; verder alles inclusief fantastische avondluchten. Fietsend hebben we de omgeving verkend: Drents-Friese Wold, Dwingelderveld, Hijker- en het Noorderveld. We zijn naar Diependal geweest. Zat het weer niet mee, dan zochten we de rust op de camping op. De camping staat hoog op de lijst bij ons nu. Gastvriendelijkheid: 10+! Douches zijn top. En de pizza’s zijn beter dan in de pizzeria. Dus voor herhaling vatbaar.

De kruidentuin |

Voor de eerste keer op jullie camping maar wat een fantastisch verblijf. Mooie plekken, erg schoon sanitair, mooie speelgelegenheid voor de kinderen en vooral niet te vergeten: de kruidentuin!!! Heerlijke rozemarijn en tijm voor het marineren van een koteletje en een kop verse muntthee! We hebben genoten.

Een feest om hier te zijn! |

Wat een feest om hier te zijn. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Van gezellige kampvuren tot aan de schrapertjes in de douche. Alles blijft netjes, schoon en vooral mooi. De jongens konden alle kanten op en wilden eigenlijk wel even blijven voor nog meer kampvuren, racerondjes met de skelters en pizza’s. Toch gaan we weer op huis aan met een grote glimlach vol herinneringen op ons gezicht. Herinneringen aan alle mooie dingen die we hier beleefd hebben. We komen zeker nog een keer terug! Dank voor alles!!!

Prachtige plek |

Een prachtige plek op een geweldige camping. Heerlijk brood vers uit de oven, lekkere pizza’s “thuisbezorgd”. En het kampvuur als ontmoetingsplaats, kortom het was super!

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.