Familiecamping Drenthe

Zoekt u een leuke kleine familiecamping in Drenthe? Dan zit u bij ons goed. Charme Camping Vorrelveen is bij uitstek een camping voor het hele gezin. De camping is een Charme Camping en heeft ook nog eens 5 groene sterren gekregen van de ANWB! Charme Camping Vorrelveen is hiermee een ANWB TOP camping!

Kamperen voor alle leeftijden

Wij zijn blij als de gasten met een goed gevoel naar huis gaan na de vakantie. Daarom willen we voor iedereen een aantrekkelijk terrein hebben. Het is voor gezinnen fijn omdat de kinderen heerlijk kunnen spelen en het is voor echtparen heel fijn omdat er heerlijk gefietst kan worden. De rust op de camping is altijd plezierig. Op de achtergrond hoor je de gezellige geluiden van kinderen die het naar hun zin hebben. Daarom is de camping zo geschikt om gezamenlijke vakanties te boeken. En als iemand niet kampeert, hebben we een prachtig vakantiehuis staan.

Maar buiten vakanties en feestdagen om, zijn er vooral mensen die er heel graag op uit trekken.

Camping Vorrelveen voor kinderen

Kinderen hebben niet heel veel nodig om een leuke vakantie te hebben. het belangrijkste is een ruimte om te kunnen spelen. Camping Vorrelveen heeft een ruim speelveld naast het kampeerterrein. U kunt blijven kijken naar uw kind van een afstandje. Zo voelen zij de vrijheid om te spelen.

Er is een trampoline, een kabelbaan, een klimfort en een tafeltennistafel. En er is een grote keuze aan skelters voor alle leeftijden. Met slecht weer kan er ook binnen gespeeld worden. Er is duplo aanwezig en de Donald Ducks die er liggen worden verslonden.

Vaak is er wel een leeftijd genootje om mee te spelen, maar we zien heel vaak dat iedereen met elkaar speelt. Er worden toneelstukjes opgevoerd en hele ‘discussies’ gevoerd op de trampoline. Dat wordt een ontmoetingsplaats.

Camping Vorrelveen is een echte familiecamping in Drenthe!

duurzaam kamperen zonder gas

Voorzieningen familiecamping Drenthe

Op de camping is er voor kinderen genoeg te doen, maar mensen die niet met kinderen komen zullen het ook naar hun zin hebben. Onze gasten geven aan dat de sfeer heel prettig is. Het terrein is speels aangelegd. Er zijn geen heggen die voor privacy zorgen, maar de aanleg met verschillende hoeken en ruime plaatsen zorgt voor privacy.

Het toiletgebouw is comfortabel en verwarmd. In de aanbouw zijn extra vaatwasbakken en er zijn 3 privé sanitair cabines. Ze zijn heerlijk ruim en daarom voor gezinnen  heel prettig om te gebruiken.

Verder kunt u iedere dag broodjes bestellen voor de volgende ochtend. Die worden door ons vers gebakken. Een heerlijk ruikend vers gebakken broodje met huisgemaakte jam om de dag mee te beginnen. Wat een traktatie is dat!

Omgeving van familiecamping Drenthe

In de omgeving is er voor iedereen iets moois te ontdekken. Drenthe heeft namelijk natuur en cultuur toegankelijk voor alle leeftijden. De verschillende natuurparken bieden, behalve vele tochten te fiets of te voet, ook informatiecentra. Hier is ook voor de jongeren onder ons veel te beleven.

Natuurlijk zijn er ook boeiende musea te bezoeken: Gevangenismuseum, Ellert en Brammert of het Hunebedmuseum.

Voor kinderen is een bezoekje aan het Boomkroonpad, een uitkijktoren of het Wolvenspoor ook erg leuk om te ondernemen.

wandelen door orvelte

Charme Camping Vorrelveen

Hebben we u weten te overtuigen of wilt u nog even kijken bij de foto’s? Snuffel gerust even rond op de website. Wilt u nog meer weten of heeft u een specifieke vraag; u mag altijd even bellen of mailen!

We zetten nog even op een rij waarom Camping Vorrelveen een fijne familiecamping in Drenthe is:

 • ruim speelveld met speelattributen
 • ruim en comfortabel toilet gebouw
 • privé sanitair
 • verse broodjes service met winkeltje
 • huisgemaakte Pizza service
 • vlakbij fietsknooppunt
 • ruime keuze aan activiteiten in natuur of cultuur
 • rustige atmosfeer en ruime plaatsen
 • zichtbare eigenaren
 • kampvuuravonden
 • kruidenpluktuin.

Wilt u graag een vakantie doorbrengen bij ons, boek dan snel een plekje!