De Lentemaand

Kampeerseizoen start in de lente

Wilt u het liefst het hele jaar door kamperen of ieder weekeind even de sleur ontvluchten. Of bent u gewoon graag buiten?

Dat kan heel eenvoudig middels onze Lentemaand actie! Het kampeerseizoen start in De Lentemaand!

Waar:

Op Charme Camping Vorrelveen te Beilen in Drenthe, een rustige plattelandscamping met mooie vergezichten, zijn vele mogelijkheden om een poosje te vertoeven zonder steeds te verhuizen. De camping ligt landelijk, maar te midden van verschillende natuurgebieden met oneindig veel mogelijkheden voor een prachtige fiets- of wandeltocht.

Waarom:

Misschien wel omdat u bij ons verse broodjes kan bestellen of omdat het lekker is dat u bij ons Pizza’s kan bestellen. Misschien wel omdat de Lentemaand zo’n fijne tijd is om te kamperen. Misschien wel omdat u zoveel verschillende tochten kan maken en natuurgebieden kan bezoeken. Misschien wel omdat u zo lekker ver weg kan kijken en toch veel beplanting op het terrein heeft. Misschien wel omdat het zo gezellig is bij het kampvuur. Misschien wel omdat u gewoon lekker kan doen wat u zelf wilt. Misschien wel omdat uw kinderen of kleinkinderen hier zo fijn kunnen spelen. Wat voor u een afweging is, weet ik niet. Ik weet wel dat onze gasten het hier fijn hebben.

Wanneer:

De Lentemaand actie heeft 30 nachten in de periode van 1 april tot 9 mei 2021!  Dat is een mooie start van een nieuw kampeerjaar. Deze actie kost € 299- voor 30 dagen inclusief 60 KwH stroom en daarna betaalt u €0,50 per verbruikt KwH. Dit bedrag is exclusief de toeristenbelasting.

Maar u kan uw kampeerseizoen ook eindigen op Charme Camping Vorrelveen tijdens de Septembermaand.

ruim kamperen

Wie:

Voor iedereen die een kampeerplaats zoeken op het platteland, hebben wij een mooie en ruime plaats. Voor iedereen die graag op de fiets de omgeving verkent. Maar ook voor gasten die graag met een boek van de rustige omgeving genieten. U wordt hier geholpen door John Teuben en Bianca vd Berg.

Hoe:

U kan gewoon even bellen( 0593527261) of een email ( info@campingvorrelveen.nl) sturen voor informatie. Of boek rechtstreeks via de boekingspagina.

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.