Corona nieuws

Corona of Covid 19

We worden er allemaal mee geconfronteerd. Wij als campingondernemers zien onze boekingen teruglopen.

U als recreant kan niet op pad. Erger nog: er zijn velen medelanders ziek of overlijden zelfs.

De camping

We mogen van het kabinet open, echter het toiletgebouw mag niet open. Dit kan niet omdat er dan een te groot risico op besmetting is. Kunt u zichzelf met water redden, dan mag er gekampeerd worden. Er moet wel voldoende afstand gehouden worden tussen de verschillende plaatsen.

De uitstortbak voor het chemisch toilet staat los van het toiletgebouw en is vrijstaand. Deze mag dan ook gebruikt worden. Er staat een flesje Dethol-oplossing bij voor het reinigen van de handen en de spoelknop.

Heeft u geboekt en wilt u uw boeking omzetten, dan kan dit vooralsnog bij aankomsten tot 1 juni 2020. U kunt tot eind oktober uw tegoeden inzetten. We hebben besloten om de sluiting van de camping dit jaar naar eind oktober te verplaatsen. Als er andere regels komen vanuit de regering omtrent de corona, dan volgt er uiteraard een aanpassing. U ontvangt van ons een voucher die u kunt benutten dit jaar. We blijven dan ook dit jaar tot eind oktober open!

Neemt u even met ons contact op bij vragen via de mail of telefoon!

De chalets

De chalets zijn gewoon open. U heeft uw eigen sanitair en hoeft niet in contact te komen met andere gasten. Toch willen we u tegemoet komen, door ook hierin te werken met een voucherregeling die tot eind 2020 inzetbaar is. Maar indien u toch wilt komen, mag dat natuurlijk. Ook hier geldt, als er verandering komt in de adviezen/regels vanuit de regering, komen we met een aanpassing.

Waar moet u altijd rekening mee houden

• Houdt anderhalve meter afstand tussen personen, dus ook tot ons.
• In de binnenkant van de elleboog hoesten en niezen.
• Handen wassen/ spoelen met dethol voor en na gebruik van de chemisch toiletvoorziening.
• Papieren zakdoekjes gebruiken en na gebruik weggooien.
• Heb je ziekteverschijnselen kom dan niet. In overleg verzetten wij de reservering en de aanbetaling naar een latere datum.
• Word je ziek tijdens je verblijf? Overleg met ons, als er meerdere klachten zijn waaronder koorts boven 38 graden Celsius? Neem dan contact op met de huisarts.

Intussen gaan wij door met het onderhoud aan de camping en zorgen ervoor dat u hier weer met veel plezier terecht kunt als het weer toegestaan en veilig is om te recreëren!

 

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.