Charme campings

Vanuit uw ruime plek op onze parkachtige kleine charme campings heeft u weidse uitzichten en ziet u de mooiste zonsondergangen, en geniet van de mooie sterrenhemel. Kleine en grote beer, kent u allemaal nog wel?

 

Charme campings met ruim opgezette plekkenCharme campings

De camping is ingericht met 28 ruim opgezette plekken voor uw tent of caravan en straalt rust en ontspanning uit.

Tevens zijn er 4 plekken voor een camper beschikbaar. Deze 4 plekken zijn speciaal aangelegd voor campers, zo is er aandacht besteed aan de verharde ondergrond zodat de camper altijd stevig staat. De camperplaatsen bevinden zich uiteraard op de charme campings zelf.

De camping is voorzien van een kleine winkel voor de ‘vergeten’ boodschap zoals rijst, koffiefilters, pasta, sauzen, zelfgemaakte jam en verse streekproducten.

Zo kunt u als u laat arriveert op de camping toch nog een voedzame maaltijd bereiden.

Voor het ontbijt kunt u verse broodjes bestellen.

De charme campings is voorzien van een mooi groen grasveld en is zeer netjes onderhouden. Voor natte voeten hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

 

De kruidentuin van  camping Vorrelveen

Op charme campings Vorrelveen is een kruidentuin aangelegd. U kunt te allen tijde gebruik maken van de verse kruiden uit de kruidentuin zodat u altijd kan koken met verse kruiden bij uw maaltijd.

Hebt u zin in een verse huisgemaakte pizza? Dat kan ook bij ons op de camping. Als u doorgeeft welke  u wilt wordt die  voor u bereid en zelfs bij uw tent of caravan gebracht. Voor de pizza wordt gebruik gemaakt van de kruidentuin zodat u altijd verse kruiden op uw pizza heeft.

Charme campings

Bezienswaardigheden in de buurt van charme campings Vorrelveen

Het Nationaal park Dwingelderveld ligt op zo’n 10 kilometer afstand. Het park kent een rijke flora en fauna. Er bevindt zich een groot heideveld, een schaapskooi en een informatiecentrum. Hier is voor de jeugd ook veel te beleven en zijn er leuke kinderroutes uitgezet.

Het Hijkerveld is een uitgestrekt bos en heidegebied op zo’n 4 kilometer fietsafstand. Hier is een grote Schoonebeker schaapskudde die ’s nachts in de schaapskooi verblijft.