Charme Camping

Vanuit uw ruime plek op onze parkachtige kleine charme camping heeft u weidse uitzichten en ziet u de mooiste zonsondergangen, en geniet van de mooie sterrenhemel. Kent u alle sterrenbeelden nog?

 

Ruim opgezette charme camping

Charme CampingDe camping is ingericht met 28 ruim opgezette plekken voor uw tent of caravan en straalt rust en ontspanning uit.

Tevens zijn er 4 plekken voor een camper beschikbaar. Deze 4 plekken zijn speciaal aangelegd op de camping voor campers, zo is er aandacht besteed aan de verharde ondergrond zodat de camper altijd stevig staat. De camperplaatsen bevinden zich uiteraard op de charme camping zelf.

De camping is voorzien van een kleine winkel voor de ‘vergeten’ boodschap zoals koffiefilters, rijst, pasta, sauzen, verse streekproducten en heerlijke zelfgemaakte jam. Voor het ontbijt kunt u verse broodjes bestellen.
Zo kunt u als u laat arriveert op de camping toch nog een voedzame maaltijd bereiden.

De charme camping is voorzien van een mooi groen grasveld en is zeer netjes onderhouden. Voor natte voeten hoeft u zich dus geen zorgen te maken. In de ochtend heeft u misschien last van ochtenddauw.

Charme Camping

Duurzaamheid en het milieu

Duurzaamheid en het milieu zijn voor ons erg belangrijk en daar is  charme camping Vorrelveen ook op ingesteld. Zo zijn alle waterkranen voorzien van waterbespaarders en als u de waterkraan gebruikt zal deze automatisch stoppen.

We maken gebruik van groene stroom en groen gas om het milieu het minst te belasten. We maken gebruik van een energiezuinige Hr-ketel om het water en de verwarming mee te verwarmen.

 

De kruidentuin van charme camping Vorrelveen

Op charme camping Vorrelveen is een kruidentuin aangelegd. U kunt ten alle tijden gebruik maken van de verse kruiden uit de kruidentuin zodat u altijd kan koken met verse kruiden bij uw maaltijd.

Hebt u zin in een verse huisgemaakte pizza? Dat kan ook bij ons op de camping. Als u doorgeeft welke pizza u wilt wordt die pizza voor u bereid en zelfs bij uw tent of caravan gebracht. Voor de pizza wordt gebruik gemaakt van de kruidentuin zodat u altijd verse ingrediënten krijgt.

Charme Camping

Zelfgemaakte pizza’s

Chalets

Na vele vragen over een verblijf onder dak, de volgende stap genomen voor verdere ontwikkelingen van onze charme camping. We gaan starten met de bouw van 3 luxe chalets, voorzien van eigen sanitair met een prachtige veranda met een weidse blik over het Drentse landschap. Helaas hebben we vertraging opgelopen met de bouw maar houden u op de hoogte over deze ontwikkelingen.

Bezienswaardigheden in de buurt van charme camping Vorrelveen

Het Hijkerveld  is een uitgestrekt bos- en heidegebied op zo’n 4 kilometer fietsafstand. Hier is een grote Schoonebeker schaapskudde die ’s nachts in de schaapskooi verblijft.

Het Nationaal park Dwingelderveld ligt op zo’n 10 kilometer afstand. Het park kent een rijke flora en fauna. Er bevindt zich een groot heideveld, een schaapskooi en een informatiecentrum. Hier is voor de jeugd ook veel te beleven en zijn er leuke kinderroutes uitgezet.

© Copyright Camping Vorrelveen 2019

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.