Charme Camping

Een vakantie op een Charme Camping is een vakantie waar rust, ruimte en natuur zeer belangrijk zijn. Optimaal genieten van de vrijheid om u heen en persoonlijke aandacht maken een vakantie een periode vol mooie herinneringen om niet te vergeten.

Charmant Vorrelveen

De naam Charme Camping klinkt al sfeervol en gezellig. Dit is precies wat de eigenaren van Charme Camping Vorrelveen hoog in het vaandel hebben. Velen voelen zich snel thuis op ons terrein. Het kampeerveld heeft verschillende plaatsen, met zon, met wat schaduw, op gras of iets verhard zodat u een stevige ondergrond heeft. Bovenal is het overal groen! Er staan notenbomen op het veld en er is een groenstrook met inheemse struiken en voor vogels en insecten is het een oase. Er is een kruidentuin, waar iedere gast zelf zijn/haar kruiden uit mag plukken. Verse muntthee of rozemarijn aardappeltjes is toch veel lekkerder als u het zelf maakt!

uitzicht bij de plaats        Charme Camping Drenthe        bank met uitzicht op deze charme camping

Wat maakt een vakantie mooi?

Voor de een is dat als alles aanwezig is en verzorgd wordt van a tot z. Voor de ander is dat terug naar basic kamperen met zo min mogelijk. Maar voor velen is dat gewoon jezelf kunnen zijn en genieten van de kleine dingen om je heen. Dat is de kracht van eenvoud! De geur van pas gemaaid gras als de buurman zijn weilanden maait en laat drogen voor het inkuilen. Of het geluid van de vogels om ons heen. Er zijn er velen op Charme Camping Vorrelveen. Nog even een slaapmutsje voordat u naar bed gaat kan heel goed vanaf een van de banken die uitkijken op de ondergaande zon. Hoe mooi is dat uitkijkend over het weiland; de dag nog even doornemen en helemaal tot rust komen. Maar bovenal gaat kamperen over vrijheid! Verblijven waar je wilt en je dag plannen zoals je dat zelf wilt. En dat kan heel goed hier met veel mogelijkheden om de dag in te vullen naar eigen wens. Vraag zo nodig bij de eigenaren of kijk even in de winkel voor tips.

In de natuur zijn op deze Charme Camping

Plattelandsnatuur is waarmee de campinggast zich bij ons kan omgeven. Ruimte om je heen en even gas terug nemen om over te gaan naar vakantie modus. De dag rustig starten en erop uit gaan in het mooie Drentse Landschap te fiets of te voet. Laat u verrassen door de schoonheid en de afwisseling die dit landschap biedt. U zwerft van weide naar heide en komt langs vennen en oude dorpen. Ontdek ook de Nationaal Parken die vanaf de camping goed te bereiken zijn en u een andere vorm van natuur bieden. Het Dwingelderveld, het Drents-Friese woud, het Hijkerveld, de Drentse AA en het Fochteloërveen zijn gebieden de moeite waard zijn.

Charme Camping voor kinderen

Kinderen zullen zich prima vermaken bij ons en in Drenthe. Op de camping zijn skelters en steps aanwezig. Er is een groot speelveld met trampoline, kabelbaan en speelfort. Kinderen maken hier snel vriendjes en willen niet meer weg na de vakantie. In Drenthe zijn veel kinderactiviteiten te ondernemen. Ik noem er enkele, maar er zijn er velen.

 • Belevenispad te Hoogersmilde
 • Blote voetenpad te Appelscha
 • Familiepad Dwingelderveld te Ruinen
 • Zoo Bizar te Orvelte
 • Fort Veenhuizen te Veenhuizen
 • Hunebedcentrum te Borger
 • Attractiepark Drouwenerzand te Drouwen
 • Boomkroonpad te Borger
 • Kabouterland te Exloo
 • Speel-en Ijsboerderij de Drentse Koe te Ruinerwold
 • Mammoetspoor op het Holtingerveld te Havelte.

Bent u nieuwsgierig geworden naar Charme Camping Vorrelveen? Kijk nog eens bij de fotogalerij of boek snel een plekje bij ons.

Genieten is zo eenvoudig!

vriendjes maken op deze charme camping              nieuwsgierige koeien