Charme camping Vorrelveen

Met betoverende avondluchten

Vanuit uw ruime plek op onze parkachtige kleine camping heeft u weidse uitzichten en ziet u de mooiste zonsondergangen. En even later duizenden sterren. Grote beer, kleine beer. Weet u ze nog te vinden? En anders helpen wij u even.

Kindvriendelijke camping DrentheHet kindvriendelijk ingerichte terrein heeft stoere skelters, een machtige trampoline, een kabelbaan en een heus speelfort.

Een overdekte BBQ-plaats geeft een BBQ met familie, vrienden of mede-gasten net even wat extra’s.

Wij hebben een klein winkeltje met verfijnde streekproducten en ook voor de vergeten boodschappen.

Kindvriendelijke campingMensen met honden zijn ook welkom, mits aangelijnd. En komt u met de camper; dan heeft u een mooie plaats op een stevige, maar groene ondergrond op de camping.

Bekijk hier een korte video over Charme camping Vorrelveen. En let op de de zelfgemaakte pizza’s van Bianca. Ze smaken zoals ze er uitzien: fantastisch.

Bekijk de korte film over camping Vorrelveen

Bekijk de korte film over camping Vorrelveen

Camping Vorrelveen bestaat in 2016 10 jaar!

Wij gaan hard aan het werk met het plaatsen van de chalets, de kale plekken op het kampeerveld zijn ingezaaid en we hebben leuke plannen voor komend seizoen. Dan bestaan we namelijk 10 jaar!!!  Dat moet gevierd worden. Klikt u op de blauwe ’10 jaar!!!’ om het overzicht te lezen en plan uw verblijf op Charme Camping Vorrelveen.

ACSI camping-card

Vanaf dit jaar zijn wij ook deelnemer van de ACSI camping-card. U kunt dus in het laagseizoen van een extra voordelige plaats genieten. Kijk op de tarieven pagina wat dat voor u betekent.

Chalets

Camping Vorrelveen draait goed. Onze gasten hebben een plezierige vakantietijd en komen veelvuldig weer terug. Nu hebben we, na vele vragen voor verblijf onder dak, de volgende stap genomen voor verdere ontwikkeling van onze camping. We gaan starten met de bouw van 3 luxe chalets, voorzien van eigen sanitair en een prachtige veranda met weidse blik over het Drentse land.

Intussen zijn we begonnen met de bouw van de chalets. De fundering is klaar en het grondwerk is ook achter de rug. Het gras is ingezaaid en komt zelfs al boven de grond. Of onze facebook pagina laat ik al regelmatig wat foto’s zien, maar binnenkort zal ook op de website een speciale pagina aanwezig zijn, waarop u onze vorderingen kunt volgen.

Links en aanbiedingen

Klik hier om door te linken naar interessante websites of kijk op de pagina voor aanbiedingen om uzelf op de hoogte te stellen van leuke arrangementen.

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.