Charme Camping Drenthe

Charme Camping Vorrelveen is een charmante camping die u een gevoel van thuiskomen geeft, De camping is opgebouwd met veel groen en bloemen en leuke hoekjes om uw kampeermiddel te plaatsen. Het uitzicht is fenomenaal en geeft bijna iedere avond een spectaculaire zonsondergang. Alles is goed verzorgd en over de opzet is goed nagedacht. De passie van de eigenaren straalt er vanaf. Dat maakt het voor de ANWB dat wij ons een Charme Camping mogen noemen.

Prachtig uitzicht

Charme Camping Vorrelveen ligt op het platteland van Drenthe. Iedere avond geeft de lucht een spectaculaire zonsondergang met prachtige kleuren. Aan de rand van het weiland staan ook bankjes geplaatst zodat u heerlijk met een kop koffie of een glaasje wijn de weidsheid over u heen kan laten glijden. Fietsend door de omgeving van de camping wordt u ook met regelmaat getrakteerd op beeldschone vergezichten.

        uitzicht bij de plaats        Charme Camping Drenthe

Fietsen of wandelen met knooppunten in Drenthe

Het landschap van Drenthe leid u door de meest prachtige stukken natuur. Heide, bos en vennen wisselen elkaar steeds af. Oude dorpjes als Diever, Dwingeloo, Leggeloo en Orvelte brengen u naar het Drenthe van weleer. U kunt met de fiets vele kilometers afleggen via de fietsknooppunten. Tegenwoordig kunt u ook wandelen door Drenthe en Friesland mbv knooppunten.

Charme Camping Drenthe voor kinderen

Ook voor kinderen is het fijn om op een hier te verblijven. Camping Vorrelveen is een waar kinderspeelparadijs op kleine schaal. Zowel op de camping als erbuiten is er voor de jeugd veel te verkennen en te ondernemen. De provincie Drenthe ontwikkeld speciaal voor de kleineren onder ons aantrekkelijke activiteiten.

  • trampoline
  • skelters
  • speelfort
  • tafeltennistafel
  • kabelbaan
  • of een van de vele activiteiten in de omgeving: zoals het mammoetpad.

Kijk even rond tussen de foto’s van de camping en laat u overtuigen van de Charme van deze Charme Camping Drenthe!