Chalets

klik op foto voor collage chalets

Vanaf een prachtige plek op het terrein heeft u een verbluffend uitzicht over de landerijen. En als ’s avonds de zon ondergaat en u geniet na van een dag in het mooie Drentse land, weet u weer waarom u hier vakantie viert.

De chalets staan aan de achterzijde van het terrein, vanwaar u iedere avond kunt ervaren hoe mooi een zonsondergang kan zijn. U heeft vrij zicht vanaf uw veranda waar  u zojuist boven de vuurschaal een heerlijke pot soep heeft gekookt en gegeten. Of in de winter even genieten van het ruime zicht met een klein vuurtje en een lekkere warme deken erbij.

Het robuuste hout ,waarmee de huisjes zijn opgebouwd, is afkomstig uit Zweden.  De dikke balken stralen een warme en natuurlijke sfeer uit. Alle huisjes zijn voorzien van veel comfort, maar met een eigen inrichting. Dit houdt in een toereikende keuken, vloerverwarming, houtkachel, een prima badkamer en goede bedden die een heerlijke nachtrust te samen met de stilte van Drenthe garanderen.

De chalets zijn toereikend voor 4 tot maximaal 6 personen. Alle 3 hebben een woonkamer/keuken, badkamer en 2 slaapkamers met 2 bedden. In de woonkamer staat een goede slaapbank. In huisje Zonlicht kan zo nodig een kinderbedje in een slaapkamer geplaatst worden.

Vlak achter de chalets staat een uitgebreide kruidentuin, waarvan u vrij gebruik mag maken.

Het kindvriendelijk ingerichte terrein heeft stoere skelters, een machtige trampoline, een kabelbaan en een heus speelfort. Voor de iets groteren is er een tafeltennistafel en er is een jeu de boules baan op het terrein.

Wij hebben een klein winkeltje met verfijnde streekproducten en ook voor de vergeten boodschappen. U  kunt iedere dag brood(jes) bestellen.  En heeft u een keer geen zin om te koken, dan kan Bianca een heerlijke pizza maken voor u.

U bent welkom vanaf 15.30 uur en we vragen u het chalet te verlaten voor 10.30 uur.

Bij alle chalets komen verplichte schoonmaakkosten van €42,50-. Verder vragen wij een borg van €100,- die u bij aankomst dient te voldoen  welke u achteraf terugkrijgt indien de chalet onbeschadigd is gebleven bij vertrek.

In het chalet de bloeiende heide zijn huisdieren na overleg toegestaan. Roken is in geen enkele chalet toegestaan. Indien er schade ontstaat aan of in een chalet worden de kosten voor reparatie of vervanging aan u doorberekent. Verder hanteren wij de voorwaarden voor verhuur die door de Recron worden opgesteld. Zie hiervoor de volgende link.

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.