Chalet Zonlicht

Doordat we in landelijke omgeving zijn, hebben we veel zonlicht dat niet door bossen gefilterd wordt. En met het zicht op het westen houdt dat in dat u iedere avond kan genieten van de ondergaande zon. Chalet Zonlicht benadrukt de warmte van het zonlicht in combinatie met het leven op het platteland. Hoe fijn is het ook om na een dag vol activiteiten terug te keren en na te genieten van de mooie dag! Drenthe heeft veel te bieden voor jong en minder jong, dus voldoende uitdaging om erop uit te trekken.

Genieten is zo simpel . Zittende op uw veranda  brengt de ruimte van de omgeving u zoveel rust dat u zou willen dat het altijd vakantie is.

Het chalet is voorzien van linnen- en beddengoed. Huisje zonlicht is het middelste huisje.

Het chalet staat vanaf 15.30 uur voor u klaar en op de dag van vertrek willen we u vragen voor 10.00 uur uit te checken.

Voorzieningen:

  • Woonkamer met tv en bank
  • Keuken met spullen toereikend voor 5 personen, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, oven
  • Slaapkamer met 2 persoons bed
  • Slaapkamer met stapelbed en 1 los bed, waarbij de mogelijkheid tot plaatsen van kinderbed
  • Badkamer met toilet, wastafel en douche
  • Veranda met vuurschaal en buiten zitje

Tarieven Chalet Zonlicht:

De tarieven zijn gebaseerd op een prijs per nacht met een x- aantal personen erin.
In 2024 huurt u een chalet  en per persoon komt hier een bedrag ( exclusief toeristenbelasting)  bij op inclusief beddengoed en handdoeken.
In het laagseizoen zijn de chalets te huren vanaf 3 overnachtingen( in januari, februari en november 2 nachten) en in het hoogseizoen vanaf 5 overnachtingen. Tijdens de Hemelvaart en Pinksteren zijn de chalets  te huren vanaf 3 nachten. De prijzen in 2024 zijn gelijk gebleven aan 2023.

In 2024 zijn de prijzen:
Hoogseizoen prijs chalet: € 90,- per nacht
Laagseizoen prijs chalet:  € 80,-  per nacht
Per persoon per nacht    : € 12,50

Verblijf tijdens de TT wordt berekend volgens een hoogseizoentarief.

In 2024 is het laagseizoen: 7/1-10/2, 25/2-26/4, 21/5-27/6, 30/6-6/7, 1/9-30/9, 1/11-23/12.

De toeristenbelasting voor 2024 is €1,55 p.p.p.n. Bovenstaande tarieven zijn exclusief de toeristenbelasting en de verplichte eindschoonmaakkosten a €45,00. Indien u een hond mee heeft ( kan alleen in chalet Heide) worden er €25,- meer aan schoonmaakkosten berekend. Borg a €100,00 dient u contant te voldoen bij aankomst en ontvangt u binnen 1 week retour nadat is gebleken dat er geen beschadigingen aan het chalet zijn.

sleutel chalet Drenthe