Chalet te huur in Drenthe

Zin in een vakantie in de oerprovincie Drenthe? Even uit de dagelijkse sleur stappen en helemaal tot jezelf komen in een van de prachtige natuurgebieden die Drenthe rijk is. Bij Charme Camping Vorrelveen is een chalet te huur in Drenthe met alle comfort die nodig is voor een aangenaam en zorgeloos verblijf.

Ontdek oer Drenthe

Misschien bent u wel vaker in Drenthe geweest. Vele anderen komen ook terug om door de bossen en over de heide te slenteren of om een van de vele wandeltochten, die in Drenthe zijn, te lopen. Drenthe heeft verschillende regio’s en steden met ieder een eigen karakter.

Het Drenthepad is een lange afstandswandelpad die 329 kilometer lang is en langs vele prachtige plekken leidt.

Finse vakantiewoning

Op onze camping zijn 3 chalets, of eigenlijk 3 robuuste houten Finse vakantiewoningen. Allen zijn voorzien van een eigen badkamer en verwarming. We hebben een airco in de woningen die in de winter verwarmt en in de zomer zo nodig koelt.

Er is een luxe keuken aanwezig zodat er heerlijke maaltijden bereid kunnen worden. Bent u een liefhebber van grillen, dan staat er buiten een vuurschaal voor een gezellig vuurtje in de avond of om vlees en groentes te kunnen grillen. Vergeet voor de kinderen de marshmallows niet!

Er zijn 3 chalets te huur in Drenthe bij Camping Vorrelveen. Ze hebben allemaal hun eigen naam en karakter. In Bosuil en Zonlicht kunnen 1-5 personen verblijven. In Heide kunnen 1-4 personen verblijven en hier mag u ook een hond meenemen.

Even lekker laten verzorgen? Dat kan ook op Charme Camping Vorrelveen. We maken heerlijke boerenontbijtjes met verse broodjes en huisgemaakte jam. In de avond kan er een pizza besteld worden, die Bianca zelf maakt, of een hartig taartje.

De chalets hebben een terras met een fantastisch uitzicht. Je kijkt heerlijk weg over het weiland en iedere avond laat de zon zich langzaam zakken achter de horizon. Pak een stoel en geniet hiervan terwijl de dag nog eens aan u voorbij gaat.

de natuur in

de natuur in vanaf kleinschalige camping Drenthe

Vanuit het vakantieadres de provincie Drenthe in

Wandelen of fietsen in Drenthe. Dat zijn veruit de activiteiten die het meeste worden ondernomen. Drenthe heeft ook vele natuurgebieden en is van oudsher een fietsprovincie. nu zijn er knooppunten om mee te fietsen en het wandelknooppunten netwerk wordt ook voltooid. Vraag op de camping naar tips om te wandelen of te fietsen.

Maar Drenthe is ook een provincie met een rijke historie. Denk maar aan de paupers die Johannes van den Bosch wilde redden en de vele hunebedden die gebouwd zijn nadat de stenen na de ijstijd hierheen zijn gekomen door het smeltende ijs. Bezoek eens een van de musea die Drenthe heeft en dompel u onder in de geschiedenis van Drenthe. Dit speelt zich allemaal af in eerdere eeuwen, maar minder ver in de geschiedenis speelt zich een drama af in kamp Westerbork.

In 2023 heeft Drenthe een Vincent van Gogh jaar om aandacht te schenken aan het feit dat hij 140 jaar geleden aankwam in Drenthe. Er worden vele activiteiten georganiseerd. Zo komt er ook een tentoonstelling in het Drents museum in Assen met werk tijdens zijn periode in Drenthe.

Een andere leuke tip is om de route te rijden van het oude TT parcours door de straten van Drenthe. Stop onderweg om een kopje koffie te doen in café de Amer of ga eens luisteren naar muziek die iedere zondag te beluisteren is in het café.

Een aangenaam verblijf in Chalet te huur in Drenthe

Dat Drenthe mooi en rijk aan historie is, hoef ik niet verder te vertellen. Dat u heerlijk kan dwalen door de bossen of een kop koffie of iets anders drinken op een terrasje in een van de authentieke dorpen in de omgeving van de camping.

Heb ik u ook overtuigd om Drenthe te verkennen vanaf Charme Camping Vorrelveen? Wilt u nog meer indrukken vergaren, kijk dan even op de fotogalerij van de chalets.

Wat vind u allemaal in een chalet te huur in Drenthe: woon/eetkamer met luxe keuken, 2 slaapkamers, badkamer, vloerverwarming en airco, terras met tafel en stoelen, vuurschaal, televisie, beddengoed en handdoeken en WIFI. En heel fijn is dat de bedden opgemaakt zijn als u aankomt!

Kom genieten in Drenthe, kom genieten op Charme Camping Vorrelveen!