Chalet op camping

Snel ertussen uit en toch een comfortabel verblijf hebben kan bij onze chalet op camping! “Wat een fijne chalets” is een veel gedane uitspraak van onze gasten.

Charme Camping Vorrelveen heeft 3 Finse houtstapelbouw chalets op een kleine charmante camping met een fenomenaal uitzicht.

Ontspannen tussen de koeien

De camping ligt in landelijk gebied, maar heeft geen actieve boerderij. Toch kan het zijn dat de koeien nieuwsgierig kijken naar de achterburen terwijl u van uw ontbijtje geniet op de veranda. De camping ligt tussen de weilanden waar in de zomer de koeien aan het grazen zijn en de ooievaars na het mesten in de grond spitten op zoek naar eten. Kijk en luister naar de wulpen die in het voorjaar met hun roep door de lucht dartelen. Dan hoef je gewoon even heerlijk niets te doen en alleen maar te kijken en luisteren.

Camping Vorrelveen voor een chalet op camping

Er zijn natuurlijk heel veel locaties waar een vakantiehuisje gehuurd kan worden. Maar het voordeel van onze plek met een chalet op camping is:

  • We zijn een kleine camping zijn, waar er voor de kinderen niet al teveel prikkels zijn en het terrein overzichtelijk is.
  • Je kan heel goed een verblijf combineren met familie of vrienden die wel een kampeermiddel hebben.
  • Alle dagen is er verkoop van vers brood en bijna alle avonden pizza of soep. Voor een kort verblijf is dit toch een fijne luxe.
  • Er is een winkeltje voor de vergeten boodschappen.
  • De chalets hebben een eigen vuurplaats, maar tijdens het kampeerseizoen wordt er ook vaak een gezamenlijk kampvuur gehouden met heerlijke koffie uit een ouderwetse pruttelpot.
  • De chalets hebben hun eigen voorzieningen en zijn voorzien van verwarming zodat het tijdens de koude dagen erg comfortabel is.
  • De chalets zijn het hele jaar beschikbaar.
  • Parkeren is vlakbij.

Omgeving bij chalet op camping

De omgeving vanaf onze camping is zeer afwisselend. De ligging is in landelijk gebied, maar rondom onze camping liggen verschillende natuurparken. Als je met de fiets naar Beilen gaat, fiets je al snel door een stukje heide en dan kom je weer een vennetje tegen. Dat is het kenmerk van de directe omgeving. Drenthe stroomt over van de indrukwekkende en soms ook rustgevende natuur. Vergeet dan ook niet goede wandelschoenen mee te nemen, want het wandelknooppunten netwerk wordt op dit ogenblik flink uitgebreid.

Ga op pad bij: het Blauwe meer, het Fochteloërveen, het Holtingerveld, Bosmeer Ellertshaar, Ntionaalpark Drentse AA, Drents-Friese Wold, Dwingelderveld. Een handje vol natuurgebieden gelegen in de nabije omgeving.

Fiets vergeten: geen nood want wij hebben een nauwe samenwerking met de rijwielhandelaar in Hoogersmilde. Hier kan er een fiets gehuurd worden en kan ook nog gebracht worden. Dat maakt een verblijf bij ons in een chalet op camping wel heel ontspannen.

prachtige natuur vanaf chalet op camping

Reserveren bij Charme Camping Vorrelveen

Tijdens feestdagen en vakantie is het vaak druk en noodzakelijk om op tijd te reserveren. Buiten de drukke periodes moet u ook wel reserveren, maar is er vaak wel een plekje. De chalets worden grondig schoongemaakt, de bedden zijn opgemaakt en er liggen handdoeken voor u klaar.

Wilt u een keer lekker weg in eigen land, kom dan eens langs bij Charme Camping Vorrelveen en ga eenvoudigweg gewoon genieten!