Chalet Camping

 

Het huren van een chalet op een camping kan op verschillende mogelijkheden. Chalet is maar een naam. Ze kunnen ook vakantiehuisjes of vakantie woningen heten. En een chalet in het zuiden van Europa is vaak een ander chalet als in de bergen van Zwitserland. Op Charme Camping Vorrelveen staan 3 chalets. Dat zijn Finse houtstapelbouw vakantiehuisjes. Ze zijn comfortabel, vrij liggend en toereikend voor 1 tot maximaal 5 personen.

Op een kleine camping huren

De camping is een kleine camping met 25 toeristische plaatsen en 3 vakantiehuisjes. Het is een ANWB, ACSI en een in het Groen ( voormalig VEKABO) camping. De locatie is in landelijk gebied in het hart van Drenthe met nationaal parken bereikbaar binnen fietsafstand. De camping is vorig jaar beloond met  5 groene sterren door de ANWB. Hier zijn en mogen we best trots op zijn. Voor onze gasten is het dan ook belangrijk dat er goede voorzieningen zijn op de camping.

Comfortabel Chalet

Het comfortabele huisje is voorzien van vloerverwarming en heeft een luxe complete keuken met vaatwasser en oven. In ieder huisje zit een eigen badkamer en er zijn 2 slaapkamers. De namen van de huisjes zijn gerelateerd aan Drenthe. U kunt kiezen, indien mogelijk, uit Bosuil, Zonlicht of Bloeiende Heide.

Aan de huisjes zit een terras met zitje. Ze zijn zo gesitueerd dat u heerlijk over het land heen kan kijken. ’s Morgens geniet u van uw verse broodjes die u zojuist in het winkeltje op de camping heeft gehaald. ’s Avonds laat u de dag nog even passeren terwijl u de mooie kleuren van de ondergaande zon in u opneemt. Rust en ruimte zijn kerneigenschappen van de camping.

De huisjes zijn  met 2 slaapkamers ruim genoeg voor een gezin met 2 a 3 kinderen. In de 2e slaapkamer is een los bed en een stapelbed. Een kinderbedje kan in een bed staan indien nodig. Daar maken we ruimte voor. Alleen Bloeiende Heide kan maar 4 personen hebben. Daar staat geen stapelbed. Dat huisje is weer toegankelijk voor mensen met een huisdier.

kindvriendelijke camping Drenthe

Voor kinderen op Chalet Camping

Als u een chalet huurt op een camping is het ook belangrijk dat er voor de kinderen voldoende te doen is. Er is voldoende voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen.

Er zijn skelters in vele maten. U kan er ook op met of zonder kinderen. Er zijn namelijk ook skelters met extra zitjes. Kinderen kunnen ook met een skelter de broodjes ophalen in het winkeltje.

Er is een groot speelveld en doordat de camping niet groot is, is hij overzichtelijk en zullen de kinderen niet snel de weg kwijt raken. Vanaf Chalet Zonlicht kunt u het speelveld ook enigszins in de gaten houden zodat uw kind een vrij gevoel heeft tijdens het spelen. Er zijn altijd wel andere kinderen om mee te spelen in de vakanties. Buiten de vakantie en feestdagen om zijn er minder kinderen op de camping.

Verder is er ook een trampoline, kabelbaan, tafeltennistafel en een speelfort met zandbak. En als er slecht weer is, kunnen de kinderen ook in de huiskamer spelen met een puzzel of de duplo.

Verse Broodjes en Pizza

Het is altijd prettig als u huurt op een chalet camping dat er voldoende voorzieningen zijn. U kan bij ons verse broodjes bestellen voor in de ochtend. Gewoon bestellen en afhalen in het winkeltje. Betalen gebeurt bij vertrek. Zo kunnen de kinderen ook heel gemakkelijk een boodschap doen.

En wilt u na een lange dag in de Drentse natuur of een andere activiteit  niet meer koken. Geen probleem. Dan bestel u gewoon bij de eigenaresse een overheerlijke Pizza! Hij wordt eigenhandig gemaakt en bezorgt. Hoe fijn is dat!

pizza bij chalet camping

Chalet op camping

Wilt u een keer de Drentse natuur in om te wandelen of te fietsen, maar u heeft  geen kampeermiddel of zoekt u een beetje extra comfort? Dan huurt u één van de drie chalets die op Charme Camping Vorrelveen staan.

Een beetje luxe is best fijn tijdens een vakantie of weekeindje weg. Laat u nog even inspireren met de foto’s die we hebben van het terrein en de chalets.

Heeft u vragen, stel ze gerust via het contactformulier. Kom gewoon genieten van Charme Camping Vorrelveen en Drenthe!