Chalet op Camping Drenthe

 

Welkom op Charme Camping Vorrelveen! Een charmante landelijk gelegen locatie voor het huren van een chalet op camping Drenthe! 

Een kleine camping met 25 toeristische plaatsen en 3 Finse houtstapelbouw woningen. Een camping voor de liefhebber van fietsen of wandelen, maar ook voor de gezinnen met kleine kinderen.

Camping Vorrelveen

De camping ligt te midden van Drentse natuurgebieden zoals het Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold. Maar ook het Hijkerveld en de Drentse AA gebied liggen in de nabijheid.

Stap op uw fiets en verken de omgeving m.b.v. de knooppunten en laat u verrassen door de schoonheid die het Drentse land u biedt. Bezoek de oude dorpen zoals Orvelte, Veenhuizen en Diever en duik in de geschiedenis van Drenthe. Of wandel m.b.v. wandelknooppunten door de omgeving en laat u verrassen. Maar u kunt ook een van de vele uitgezette routes lopen die u door de Drentse natuur leiden.

3 Chalets met Drentse namen

Op de camping staan 3 Finse houten vakantiewoningen. Ze hebben namen gekregen die een betekenis hebben vanuit de omgeving; Bosuil, Zonlicht en Bloeiende heide. Kijk eens op de verschillende pagina’s van de 3 chalets en laat u verrassen door de warme sfeer van de huisjes.

De chalets zijn geschikt voor 4-5 personen en hebben een terras waar u heerlijk kan kijken over het land en iedere avond een andere zonsondergang ziet. Er is een luxe keuken met oven en vaatwasser, zodat tijdens de vakantie genoeg tijd over blijft om te relaxen. In chalet Heide is het toegestaan, na overleg, om uw hond mee te nemen.

Er zijn 2 slaapkamers en er is een aparte badkamer. Voor de kleintjes die meekomen, kan er een kinderbedje en stoel gehuurd worden.

Bestel in de avond verse broodjes om de dag mee te starten of bestel een pizza zodat u lekker lang op pad kan gaan en niet meer hoeft te koken.

Eigenlijk is alles aanwezig om er een mooie vakantie van te maken!

Vakantie in Drenthe

Een mooi chalet huren die ook nog eens in de oer provincie van Nederland staat. Dat betekent veel belevenissen voor jong en minder jong. Uiteraard kan er veel gefietst worden of mooie wandeltochten maken. Denk daarvoor eens aan het Drenthe pad, één van de lange afstandswandelpaden die ook in stukjes gehakt kan worden.

Drenthe heeft een rijke historische geschiedenis. Het gevangenismuseum Veenhuizen, de Maatschappij van Weldadigheid in Frederiksoord en Herinneringskamp Westerbork zijn hier voorbeelden van. Maar ook het Hunebedcentrum in Borger en de reuzen Ellert en Brammert vertellen verhalen uit de oudheid.

Drenthe is niet alleen verhalen van vroeger. De natuur is prachtig en er zijn verschillende activiteiten te ondernemen in de natuur. Het Boomkroonpad is ook leuk met kinderen, waarbij je tussen de boomtoppen door loopt. The Nature game is een combinatie tussen natuur en moderne technologie. Hierbij loop je door de natuur en krijgt onderweg uitleg en opdrachten. Vanuit de informatiecentra zijn verschillende leuke activiteiten te ondernemen zoals het Blote voeten pad of het Kabouterpad.

Chalet op Camping Drenthe

De chalets zijn onderdeel van 5- groene sterren camping Vorrelveen die ook nog eens genomineerd is voor beste kleine camping van het jaar 2023 en 2024!

Kom ook eens genieten van de prachtige natuur in Drenthe en verwen uzelf met een verblijf in een van onze 3 chalets.

Kijk ook eens op de fotogalerij van de camping om uzelf een goed beeld te vormen van de camping.

U bent van harte welkom op Charme Camping Vorrelveen!