Campings in Drenthe

Bent u opzoek naar een rustig gelegen camping en een natuurlijke omgeving? Dan heeft campings in Drenthe u veel te bieden. De groene camping is voorzien van 28 ruim opgezette plekken met schitterend uitzicht over het Drentse landschap.

 

Wat kunt u op de camping in Drenthe vinden?Campings in Drenthe

Campings in Drenthe heeft tal van mogelijkheden om uw vakantie zo plezierig mogelijk te maken.

Er is een compleet speelveld aangelegd voor kinderen waar stoere skelters gratis te huur zijn, er is een kabelbaan, een trampoline voor uren speelplezier en een heus speelfort. In het weekend wordt er speciaal voor de kinderen een kampvuur gebouwd waar ze broodjes en marshmallows kunnen roosteren en heerlijk zelfgemaakte pannenkoeken kunnen bakken. Voor slecht weer is er een overdekte huiskamer aanwezig waar spelletjes aanwezig zijn en er de mogelijkheid is om een krant of boek te lezen.

´s Avonds kunt u gaan BBQ ‘en met uw familie, vrienden of medegasten bij de overdekte BBQ plaats. Hebt u een keer geen zin om eten te koken? Bestel eens een verse huisgemaakte pizza. Er is keus uit verschillende pizza’s. U geeft door welke u wilt en wij komen de pizza zelf bij uw tent, caravan of camper brengen. Wat wilt u nog meer?

 

 Wat biedt de omgeving van campings in Drenthe u?

Rondom campings in Drenthe liggen verschillende natuurparken met prachtige fiets en wandelroutes. Zo kunt u gaan wandelen in het natuurpark het Drentse-Friese Wold of in het natuurpark Terhorsterzand. Loop over de heide en geniet van de rust, de fluitende vogels en al het moois om u heen.

Er zijn verschillende soorten fietspaden van verharde fietspaden, half verharde fietspaden en zandpaden voor mountainbikers.

De meeste fietspaden zijn ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel of scootmobiel zodat u er altijd op uit kunt.

Voor de mountainbikers onder ons zijn er ook verschillende mountainbike routes uitgestippeld in de verschillende natuurparken die de omgeving van de camping in Drenthe rijk is. Vraag op de camping naar de mogelijkheden

 

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.