Camping voor kleine kinderen

 

Welkom op Charme Camping Vorrelveen, een camping voor kleine kinderen. Een camping waar kinderen vrij kunnen spelen en rekening gehouden wordt met onze jonge bezoekers.

Charme Camping Vorrelveen

Tussen de weilanden ligt een kleine camping met 5 groene sterren in de provincie Drenthe. De provincie van de hunebedden, schapen en prachtige natuurparken. Daar waar eindeloos gefietst wordt over het uitgebreide fietsknooppunten netwerk.

De camping heeft 27 toeristische plaatsen en 3 Finse houtstapelbouw woningen. De kleinschaligheid van de camping is juist voor kleine kinderen heel fijn. Ze raken de weg niet kwijt, vinden altijd wel vriendjes en is minder rijk aan prikkels dan een grote camping.

Veel vermaak voor kinderen

Op de camping zelf is veel te doen voor de kinderen. Het speelveld, naast het kampeerveld, is de plek voor veel spelen en vriendschappen sluiten. U houdt een oogje in het zeil terwijl de kinderen hebben het gevoel vrij te kunnen spelen. Er zijn skelters, kabelbaan, speelfort met zandbak en een tafeltennistafel. Als het slecht weer is, is er in de huiskamer ook genoeg te doen. Hier staat heel veel lego duplo, er zijn spelletjes en een grote bieb vol boeken.

Met regelmaat is er tijd voor een kampvuur, waarbij de kinderen een centrale rol krijgen. Boven het vuur maken we iets lekkers, waarna er koffie is uit de ouderwetse pruttelpot voor alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere grote mensen.

Behalve voldoende te spelen zijn er ook voorzieningen voor een verblijf met kleine kinderen. Er is een speciale familiedouche, een douche ruimte met een plank en babybadje of huur een van de ruimtes met privé sanitair zodat u lekker uw eigen ruimte heeft die altijd beschikbaar is.

Camping voor kleine kinderen

Een camping voor kleine en jonge kinderen heeft voldoende te doen op het terrein, maar ook buiten het terrein in de provincie Drenthe is veel te doen.

De natuurgebieden, het Drents-Friese wold en het Dwingelderveld, hebben informatiecentra en van daaruit starten leuke wandelpaden. Er is bv een blote voetenpad en een kabouterpad.

In Drenthe zijn nog veel meer leuke activiteiten te doen. Er zijn verschillende speelbossen en belevingspaden. Behalve de bossen voor de kleinere kinderen, kun je met iets grotere kinderen naar een klimbos gaan. Voor de iets oudere kinderen is The Nature Game een boeiende activiteit waarbij natuur en tablet gecombineerd worden.

De wereld vanuit een hoogte bekijken is te doen bij het Boomkroonpad waarbij je tussen de toppen van de bomen loopt. Voor kinderen is dit zeer boeiend.

Verder zijn er ook leuke kindermusea in Drenthe: het Gevangenismuseum, het Hunebedcentrum en Ellert en Brammert zijn enkele voorbeelden.

Genieten van de vakantie, gewoon omdat het kan

Bij ons staat genieten voorop. Niets moet en (bijna) alles kan op deze camping voor kleine kinderen. Vakantie is een tijd van de sleur even achter je laten en genieten van tijd voor en met elkaar.

Bestel heerlijke verse broodjes voor een fijn ontbijt in het zonnetje. Of de dag afsluiten met een pizza, gemaakt door de eigenaresse, terwijl de zon langzaam naar beneden zakt. Laat dan nog even de mooie momenten van de dag passeren en kijk naar de prachtige kleurschakeringen van de ondergaande zon.

Wilt u dit ook meemaken, boek dan snel via de ‘boeken button’ of kijk nog even op de fotogalerij voor meer inspiratie of gewoon alvast vooruit genieten.

Voel u welkom op Charme camping Vorrelveen!