Camping NK Wielrennen Drenthe

In 2020 is het NK Wielrennen in Drenthe. Provincie Drenthe is dan de provincie in juni 2020 die voor vele wielrenners, ploegleiders, organisatoren en toeschouwers een mooie plek biedt voor een mooi feestje. Want dat is wat een NK moet worden, een mooi en groot feest met goede prestaties. Vele mensen zoeken dan een verblijfsplek. Dat kan in een hotel, maar ook op een camping. Bij Charme Camping Vorrelveen vind u een prima camping tijdens het NK Wielrennen in Drenthe! De camping heeft vele ruime plaatsen en 3 comfortabel Finse chalets. De camping biedt een plek waar u kunt voorbereiden, genieten en ontspannen.

Fietsen

Komt u bij ons op de camping tijdens de NK Wielrennen om deel te nemen aan het NK, dan wilt u natuurlijk uw fiets goed kunnen stallen en eventueel onderhoud plegen. Dat kan heel goed. Wij hebben een volledig afsluitbare schuur met ruimte om onderhoud te plegen.

Komt u als toeschouwer en wilt u op de fiets naar de VAM berg om het spektakel te aanschouwen. Dat kan heel goed. De fietsafstand naar de VAM berg is ongeveer 16 kilometer. Dus u hoeft niet met uw auto het gebied in waar het niet of nauwelijks toegankelijk is voor auto’s.

Finse chalets

Behalve een camping tijdens de NK Wielrennen hebben we ook 3 comfortabele Finse houtstapelbouw chalets, die allen voorzien zijn van eigen sanitair, een luxe keuken en een veranda. Als deelnemer is het ook belangrijk om goed te eten. De uitgebreide luxe keuken biedt voldoende mogelijkheden om te voorzien in uw eigen wensen.

Ontspannen

Er is een comfortabele sanitairruimte op de camping zodat een heerlijke ontspannende douche geen probleem is. Daarnaast is er voldoende ruimte om een ontspannen sfeer te creëren tijdens dit evenement. Met verse broodjes, verse kruiden uit de kruidentuin of gewoon genieten van het uitzicht om het hoofd te legen. Zoekt u een ruimte om de fietsers te begeleiden, dan kan de huiskamer u dit bieden. Of om gewoon even tot rust te komen met een goed boek.

Chalet met uitzicht

keuken bosuil

keuken bosuil

huiskamer toiletgebouw