Camping EK Wielrennen Drenthe

 

In 2023 is het EK Wielrennen in Drenthe. Provincie Drenthe is dan de provincie die in september 2023 voor vele wielrenners, ploegleiders, organisatoren en toeschouwers een plek biedt voor een feestje. Want dat is wat een EK moet worden, een mooi en groot feest met goede prestaties. De Col du Vam is het toneel waar dit spektakel gaat plaats vinden.

Vele mensen zoeken dan een verblijfsplek. Dat kan in een hotel, maar ook op een camping.

Bij Charme Camping Vorrelveen vind u een prima camping tijdens het EK Wielrennen in Drenthe! De camping heeft vele ruime plaatsen en 3 comfortabel Finse chalets. De camping biedt een plek waar u kunt voorbereiden, genieten en ontspannen.

Charme Camping Vorrelveen

De camping is een kleine camping met 26 kampeerplaatsen en 3 Finse houtstapelbouw chalets.

De voorzieningen zijn goed. Er zijn fijne douches in een ruimte met vloerverwarming als het toch wat koud is. Wilt u een ruimte met privé sanitair, dat kan ook. We hebben 3 units inpandig die u kan huren.

Komt u naar het fietsen kijken, dan is de camping een mooie uitvalsbasis om hierheen te gaan. Komt u als toeschouwer en wilt u op de fiets naar de VAM berg om het spektakel te aanschouwen. Dat kan heel goed. De fietsafstand naar de VAM berg is ongeveer 16 kilometer. Dus u hoeft niet met uw auto het gebied in waar het niet of nauwelijks toegankelijk is voor auto’s. De parkeermogelijkheden zullen beperkt zijn.

Maar de camping is ook een fijne plek om na een dag vol indrukken even na te genieten en u onder te dompelen in de rust. Geniet van een pizza die Bianca voor u maakt en kijk naar het zonnetje die langzaam achter de horizon verdwijnt. Het was weer een mooie dag!

Finse Houtstapelbouw chalets

Wilt u liever iets huren? Dat kan ook hier. We hebben 3 comfortabele vakantiewoningen. Hier kunnen maximaal 4-5 personen slapen. Met een eigen badkamer en een prettige en uitgebreide keuken is het een feestje om hier te verblijven op de camping het EK Wielrennen in Drenthe. Nagenieten op het terras met uitzicht over het land geeft veel voldoening na een enerverende dag .

Camping EK wielrennen in Drenthe; Camping Vorrelveen

Vanaf de camping kunt u ideaal genieten van de wielrenprestaties en de sfeer rondom dit evenement.

Wilt u een dag niet naar dit spektakel, ga dan eens rust inhaleren in een van de prachtige natuurgebieden die Drenthe heeft.

  • Het Dwingelderveld
  • Het Hijkerveld
  • Het Drents-Friese Wold
  • Het Drentse AA gebied
  • Het Fochtelooërveen.

Of ga op ontdekkingstocht door Drenthe met de fiets of te voet. Er is altijd wel iets moois te zien in de natuur of in een van de vele brinkdorpen die Drenthe rijk is. Verdiep u in de historie tijdens een van de tochten en waan u in een ander tijdperk in bv Orvelte of het museum Ellert en Brammert.

Planken pad

Kom genieten op Camping Vorrelveen

Op de camping is een broodjesservice en een klein winkeltje. Dat geeft u de ruimte om te genieten van het wielerspektakel zonder u zorgen te maken of er vers brood is. Alle dagen kan u brood bestellen. Verder kan u de meeste dagen gebruik maken van de pizza service, huisgemaakte pizza’s die Bianca voor u bereid.

Zoekt u nog een fijne plek om te verblijven tijdens het EK wielrennen 2023, kijk dan snel of er nog plaats is op de boekingspagina of bel gewoon even.

Kom gewoon genieten; het is zo eenvoudig!