Camping met huuraccommodatie

Kamperen met iemand die geen kampeermiddel heeft, dat kan bij ons. Charme Camping Vorrelveen is een camping met huuraccommodatie. Op deze mooi aangelegde camping in landelijke omgeving kunt u ook een robuuste houtstapelbouw vakantiewoning huren. Een gezamenlijke vakantie met vrienden of familie is voor iedereen leuk bij ons.

Chalet met uitzicht          pizza met uitzicht

Kamperen en logeren

De Camping ligt in landelijke omgeving. U kampeert op een goed onderhouden grasmat of u logeert in een goed uitgeruste woning met uitzicht over het weiland vlakbij het kampeerveld. Samen op vakantie met uw ouders of vrienden kan in de vakantieperiode of juist buiten de vakantieperiode. Van April tot eind September kunt u gezamenlijk logeren en kamperen op deze camping met huuraccommodatie. De camping is in die periode geopend, maar de chalets zijn het hele jaar door te huren.

Fenomenaal uitzicht

Deze camping met huuraccommodatie biedt iedereen een prachtig uitzicht over het land. Het terras van de vakantiewoning heeft uitzicht op de ondergaande zon. De plaatsen op de camping hebben allen een weidse blik over het land. Tijdens de fietstochten door het afwisselende Drentse landschap wordt u ook vele malen getrakteerd op prachtige uitzichten.

Op pad in Drenthe

Samen op vakantie met uw ouders kan ook vanaf Camping Vorrelveen. Zo kunt u toch zorgen voor uw ouders en u heeft uw eigen plekje. U kampeert met een kampeermiddel. Uw ouders huren een chalet op onze camping met huuraccommodatie. Kijk eens op Chalets Vorrelveen voor meer informatie over de woningen. En dan samen erop uit trekken in Drenthe. Voorbeelden hiervoor zijn :

  • Drenthe museum
  • Groningen en het Groninger museum
  • Assen en het Drents Museum
  • Veenhuizen en het Gevangenismuseum
  • Orvelte

Door de ruimte op de camping kunt u heerlijk samen eten bij uw kampeermiddel of bij het huisje. De vele oude dorpen die u in Drenthe vindt hebben ook hun leuke plekken om te eten. Een oud pannenkoek restaurant bijvoorbeeld in Aalden of ga naar restaurant de Ar in Westerbork. Daar zijn vele oude spullen te bewonderen.