Camping met huuraccommodatie

Kamperen met iemand die geen kampeermiddel heeft, dat kan bij ons. Charme Camping Vorrelveen is een camping met huuraccommodatie. Op deze mooi aangelegde camping in landelijke omgeving kunt u ook een robuuste houtstapelbouw vakantiewoning huren. Een gezamenlijke vakantie met vrienden of familie is voor iedereen leuk bij ons.

Camping Vorrelveen kampeerveldChalet met uitzicht

pizza met uitzicht

Kamperen en logeren

De Camping ligt in landelijke omgeving. U kampeert op een goed onderhouden grasmat of u logeert in een goed uitgeruste woning met uitzicht over het weiland vlakbij het kampeerveld. Samen op vakantie met uw ouders of vrienden kan in de vakantieperiode of juist buiten de vakantieperiode. Van April tot eind September kunt u kamperen op deze camping met huuraccommodatie.

Fenomenaal uitzicht

Deze camping met huuraccommodatie biedt iedereen een prachtig uitzicht over het land. Het terras van de vakantiewoning heeft uitzicht op de ondergaande zon. De plaatsen op de camping hebben allen een weidse blik over het land.

Op pad in Drenthe

Samen op vakantie met uw ouders kan ook vanaf Camping Vorrelveen. Zo kunt u toch zorgen voor uw ouders en u heeft uw eigen plekje. U kampeert met een kampeermiddel. Uw ouders huren een chalet op onze camping met huuraccommodatie. Kijk eens op Chalets Vorrelveen voor meer informatie over de woningen. U kunt samen op pad in Drenthe. U kunt samen naar:

  • Drenthe museum
  • Groningen en het Groninger museum
  • Veenhuizen en het Gevangenismuseum
  • Orvelte

 

 

 

 

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.