Camping met hond Drenthe

 

U en uw huisdier zijn van harte welkom op Camping Vorrelveen!  Deze camping met hond in Drenthe staat 2 honden per kampeerplaats toe.

Deze kleine rustige camping die in landelijk gebied ligt, heeft 5 sterren en is genomineerd voor beste kleine camping 2023 door de ANWB!

Vakantiewoning met hond in Drenthe

Behalve op de camping, hebben we ook een vakantiewoning waar uw trouwe viervoeter van harte welkom is. In chalet Heide kunt u met uw hond een mooie vakantie plannen. Ook hier geldt een maximum van 2 honden.

Charme Camping Vorrelveen

De camping heeft 27 plaatsen, waarvan er verscheidene zijn waar u met een camper kunt staan.

De ruime kampeerplaatsen geven u en uw hond alle ruimte die plezierig is. Zo zijn er op de camping ook voldoende plaatsen die schaduw geven. Er zijn ook meerdere bomen die schaduw geven vlakbij uw locatie.

Wandelen met uw hond

De hond uitlaten is in landelijk gebied iets minder gemakkelijk dan in een bosgebied. De honden mogen niet in het weiland uitgelaten worden, maar vanaf de camping kan er al snel een wandeltocht gemaakt worden vanaf 6 kilometer.

Bij de uitgang van de camping hangt een hondenpoepafvalbak met zakjes. hier kan de volle zak achter gelaten worden.

Drenthe heeft vele natuurgebieden zoal het Dwingelderveld of het Drents-Friese woud, waar u leuke wandelingen met uw hond kunt maken. Zo zijn er ook vele losloopgebieden die u kunt uitzoeken. Vanaf de mooiste kleine Camping in Drenthe kunt u ook door het landelijk gebied dwalen.

zwerven met uw huisdier

Camping Vorrelveen voor uw vakantie met hond!

Kleinschaligheid en gastheerschap zijn belangrijk voor ons. Aandacht voor iedereen maakt ook voor iedereen de tijd in Drenthe mooier voor u en uw huisdier. Want al die lange wandelingen door de bossen en over de heidevelden van Drenthe geven zoveel voldoening dat u graag nog eens terug komt om al die mooie natuurgebieden nog eens verder te ontdekken.

Na een rustig ontbijtje met verse broodjes en een heerlijke kop koffie de natuur in met de hond, wandelschoenen aan, rugzak op, wandelkaart mee, wie doet je wat!

Zo kunt u met uw hond een mooie vakantie houden op de mooiste kleine plattelandscamping in Drenthe.