Camping met hond Drenthe

Bij Charme Camping Vorrelveen kunt u kamperen op een charmante camping met uw hond in Drenthe. De ruime kampeerplaatsen geven u en uw hond alle ruimte die plezierig is. Zo zijn er op de camping ook voldoende plaatsen die schaduw geven. Er zijn ook meerdere bomen die schaduw geven vlakbij uw locatie.

camping met hond drenthe

Wandelen met uw hond

Drenthe heeft vele natuurgebieden zoal het Dwingelderveld of het Drents-Friese woud, waar u leuke wandelingen met uw hond kunt maken. Zo zijn er ook vele losloopgebieden die u kunt uitzoeken. Vanaf de mooiste kleine Camping in Drenthe kunt u ook door het landelijk gebied dwalen.

wandelen met hond op Dwingelderveld

Camping met hond Drenthe

U kunt op de plattegrond een plekje uitzoeken waar u denkt dat u goed kunt kamperen met uw hond. U mag maximaal 2 honden meenemen op de camping. En u hoeft maar voor 1 te betalen. Dat is fijn! Kijk ook even op de pagina tarieven als u meer informatie wilt over de tarieven.

Huren op de camping

Op Charme Camping Vorrelveen kunt u houtstapelbouw chalets huren. Er is er zelfs een waar u uw huisdier kunt meenemen. In chalet Heide kunt u met uw hond een mooie vakantie plannen. U bent toch op een camping waar de kleinschaligheid en gastheerschap een belangrijk item is, ook al heeft u geen kampeermiddel. En heeft u kinderen die ook meegaan, die kunnen volop spelen op het terrein en veel vriendjes maken.

Zo kunt u met uw hond een mooie vakantie houden op de mooiste kleine plattelandscamping in Drenthe.