Camping met Chalet

Je wilt op vakantie en kiest voor een klein terrein. Je wilt graag naar een camping, maar hebt geen kampeermiddel. Dan kom je toch naar Charme Camping Vorrelveen, want dat is een kleine Camping met een Chalet!

Heel prettig is het als je aankomt op je vakantieadres en direct kunt beginnen met vakantie vieren. Dat is een voordeel van het huren van een chalet.

Op deze kleine camping wordt je niet overrompeld door het massale en kom je echt tot rust. Het is wel een kleine camping waar je heerlijk verse broodjes kunt bestellen met huisgemaakte jam! Dat is pas het echte camping gevoel.

Charme Camping Vorrelveen

Deze Camping met Chalet heeft 27 toeristische plaatsen voor kampeermiddelen en 3 Finse houtstapelbouw chalets ieder met hun eigen identiteit. Ze hebben voor 4-5 personen slaapplaatsen en eigen sanitaire voorzieningen. Het zijn comfortabele huisjes die het hele jaar te huren zijn; ze hebben vloerverwarming en zijn geïsoleerd. Dankzij de veranda die aan de huisjes zit, kun je heerlijk over het land weg kijken en soms genieten van de koeien in het land die heel nieuwsgierig blijven staan als er iemand aanwezig is.

In het huisje is een luxe keuken met vaatwasser en combi-oven. Je kunt dus heerlijk kokkerellen. Dat kan ook op de vuurhaard die bij het huisje staat. Met de grillplaat kun je grillen, maar een pan soep bereiden is ook een optie.

Je kruiden voor de maaltijd haal je vers uit de kruidentuin op het terrein. Alle gasten mogen daaruit plukken. Hoe lekker worden je aardappeltjes met rozemarijn of een kop verse munt thee!

kampvuur op leuke kindercamping

Kinderparadijs op camping met chalet

Kinderen spelen volop op deze camping met chalet. Tijdens de vakanties zijn er veel andere kinderen zodat er altijd wel vriendjes worden gemaakt. Maar ook kinderen die zichzelf goed kunnen vermaken, vervelen zich niet snel hier. Er is voldoende ruimte om met een van de vele skelters te rijden. Die zijn er in vele maten. Of een zandkasteel bouwen in de zandbak. Het speelveld is ruim zat om verschillende spellen te doen. Verstoppertje is iets dat veel gedaan wordt. Plekjes genoeg om je te verstoppen, maar overzicht blijft er altijd!

De trampoline en de kabelbaan zijn ook favoriet. Voor de grotere is er nog een tafeltennistafel.

Kinderen kijken altijd uit naar de avonden waarop er kampvuur is. Dan wordt er iets lekkers gemaakt en wordt er een gezamenlijk spel gedaan. Dat is een echt feestje!

Na een dag vol spelen, zijn de kinderen moe. Ze slapen als roosjes in de chalets, waar ook een kinderbedje te huren is. Zelf kun je dan nog fijn op de veranda zitten en genieten van de ondergaande zon.

Camping met Chalet het hele jaar door

Een  chalet is het hele jaar door te huren. Geniet in het voorjaar van het ontluikende groen en alle tinten die de natuur dan laat zien. De zinderende hitte van de zomer die over het weiland hangt. De prachtige kleuren in het najaar als de bossen hun betoverende jas laten zien. De ijzige kou van de winter waarvan je wangen gaan gloeien als je na een lange wandeltocht door de prachtige Drentse natuur weer in je verwarmde chalet terug komt. Jezelf een mok warme chocolademelk inschenkt en bedenkt wat een bofkont je bent met dat je een paar dagen hier mag vertoeven.

Het hele jaar door kan een chalet vanaf 2 dagen in het laagseizoen gehuurd worden. Kijk voor alle tarieven even op de juiste pagina en laat je inspireren tot een verblijf in chalet Bosuil, Zonlicht of Bloeiende Heide!

wintersfeer op camping met chalet

Beleef het in Drenthe

Vanaf het chalet op de camping is heel Drenthe te verkennen. Verschillende natuurparken liggen vlakbij. Voor de fietsers ligt er een goed netwerk aan knooppunten. De wandelaars komen ook aan hun trekken. Een groot deel van de regio heeft al wandelknooppunten en dat wordt uitgebreid naar Friesland toe, waar ze ook al liggen.

Behalve de activiteiten in de natuur is er in Drenthe met zijn rijke historie ook veel op cultureel gebied te ondernemen. Ontdek het cultureel erfgoed van Drenthe bij:

  • de Hunebedden
  • koloniën van Weldadigheid
  • Herinneringskamp Westerbork
  • Hondsruggebied, etc

Door het hele jaar heen heeft Drenthe en Vorrelveen veel te bieden. Hebben we u kunnen inspireren, boek dan snel bij de Camping  met Chalet op Vorrelveen!