Camping met camperplaatsen

In Drenthe midden tussen de weilanden ligt een kleine groene camping met camperplaatsen. Charme Camping Vorrelveen is een ANWB gekeurde charme camping met 5 sterren! Een charmant aangelegde camping die ruimte biedt aan alle kampeermiddelen en 3 Finse houtstapelbouw huisjes in de verhuur heeft.

Weids uitzicht en zonsondergangen

De plaatsen hebben bijna allemaal een uitzicht die gegarandeerd prachtige blikken oplevert. En enkele plaatsen geven uitzicht op de zonsondergang; bij uitstek de foto die iedere gast maakt. Want iedere avond is dat weer anders en spectaculair! Daarom hebben we langs de achterkant langs het weiland bankjes staan om met een glaasje te genieten hiervan.

Drenthe

De camping ligt in het mooie Drenthe, waar met fietsen en wandelen de provincie verkend wordt. Er zijn voor beide activiteiten knooppunten aangelegd. Zo kan iedereen zijn eigen route bepalen; langs een oud dorpje of langs een eetgelegenheid. Het biedt volop kansen. De knooppunten zijn aangesloten op het netwerk in Friesland; daar ligt de camping vlakbij.

We zitten met onze camping tussen verschillende natuurgebieden in. Het Dwingelderveld, het Drents-Friese wold, het Hijkerveld en de Drentse AA liggen binnen fietsafstand. Ieder gebied heeft zijn eigen uniciteit. Daardoor is het zo leuk om de verschillende gebieden te verkennen.

Behalve fietsen en wandelen heeft Drenthe nog veel meer mogelijkheden om vertier te vinden. Er zijn musea waarbij je heerlijk kunt onderdompelen in de geschiedenis van Drenthe. Ellert en Brammert, het Hunebedmuseum en het Veenmuseum zijn hier voorbeelden van.

camperplaats bij Dwingeloo

Camping Vorrelveen met Camperplaatsen

Camping Vorrelveen is een camping met meerdere plaatsen voor campers. Er zijn 2 plaatsen op de verharding met een prachtig uitzicht over het weiland. En we hebben meerdere plaatsen op het veld ondergronds verhard zodat u altijd van de plaats wegkomt.

De camping met camperplaatsen heeft ruime plaatsen voor de nodige privacy. Blijft u meerdere dagen, dan hebben we een plekje op het veld voor u. Indien u een kort verblijf heeft gepland, dan hebben we plaatsen op de camping waar u gemakkelijk het terrein kunt afrijden. Op alle plaatsen is stroom beschikbaar.

De camping heeft een winkeltje, waar u streekproducten en vergeten boodschappen kan kopen. Voor de fietstocht haalt u eerst hier uw bestelde broodjes af, heerlijk vers gebakken. Neem gelijk een pot huisgemaakt jam mee voor op de broodjes. Mooier kan een dag niet beginnen!

Voorzieningen Camping Vorrelveen

De camping is klein, maar heeft vele voorzieningen waardoor uw verblijf toch comfortabel is.

  • Sanitair met vloerverwarming
  • 3 ruimtes Privé sanitair
  • groot speelveld voor kinderen met skelters, kabelbaan, trampoline en zandbak in een speelfort
  • kruidentuin
  • winkeltje
  • kampvuurplaats
  • wasmachine en droger
  • broodjesservice
  • Pizza bereidingen
  • maandelijks pop-up restaurant
campervakantie

Genieten is simpel!

Hebben we u kunnen inspireren tot een verblijf op Charme Camping Vorrelveen? Dompel u dan even onder op deze “camping in het Groen” en laat de weidsheid u prikkelen tot ‘even niets’.

Wilt u nog verder oriënteren voordat u besluit, kijk dan nog even verder bij de fotogalerij op onze website voor meer inspiratie.

Misschien wilt u samen met iemand anders onze camping bezoeken die geen kampeermiddel heeft. Dan hebben we een Fins houtstapelbouw huisje te huur voorzien van alle comfort.

Hebben we u intussen overtuigd, boek dan snel voor een mooie plek!