Camping in Drenthe

Bent u opzoek naar een rustig gelegen camping en een natuurlijke omgeving? Dan heeft de camping in Drenthe u veel te bieden. Deze groene camping is voorzien van 28 ruime plekken met prachtig uitzicht over het Drentse landschap.

 

Wat kunt u op de camping in Drenthe vinden?Camping in Drenthe

De camping in Drenthe heeft tal van mogelijkheden om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Het beschikt over ruime en comfortabele plekken en goede sanitaire voorzieningen. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Het is mogelijk voor kinderen een gratis een skelter huren om er lekker op uit te gaan. Voor slecht weer is er een overdekte huiskamer waar spelletjes aanwezig zijn, en de mogelijkheid is om een krantje te lezen.

Buiten is er voor de kinderen een speelfort, kabelbaan en een trampoline, in het weekend pannenkoekjes bakken of broodjes roosteren boven een kampvuur. Of voorlezen voor de kleintjes. ’s Avonds kunt u een vers huisgemaakte pizza eten of  gaan BBQen bij de overdekte BBQ plaats.

 

 Wat biedt de provincie Drenthe u?

In de provincie Drenthe zijn verschillende natuurparken met prachtige fiets en wandelroutes. Zo kunt u gaan wandelen in het natuurpark het Drentse-Friese Wold of in het natuurpark Terhorsterzand. Loop over de heide en geniet van de rust, de fluitende vogels en al het moois om u heen.

Er zijn verschillende soorten fietspaden van verharde fietspaden, half verharde fietspaden en zandpaden voor ATB’ers. De verharde paden zijn ongeveer 2 meter breed, de half verharde paden zijn van schelpen of een zand-betonmix en zijn smaller.

Voor de ATB’ers onder ons zijn er ook verschillende mountainbike routes uitgestippeld in de verschillende natuurparken die de omgeving van de camping in Drenthe rijk is.

De meeste verharde paden zijn ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel of scootmobiel zodat u er altijd op uit kunt.