Camping Drenthe

Wilt u er eens tussenuit? Camping Drenthe biedt u deze mogelijkheid. Camping Drenthe ligt gelegen in hartje Drenthe en ligt op steenworp afstand van verschillende natuurparken.

 

Kindvriendelijke camping DrentheCamping Drenthe

Camping Vorrelveen is voorzien van 28 ruime plekken waarvan 4 geschikt voor een camper.

De camperplaatsen zijn voorzien van een verstevigende ondergrond en biedt u uitzicht over de weids uitgestrekte velden. Verken de omgeving op de fiets of lopend en geniet van alles wat Drenthe u te bieden heeft.

Voor kinderen heeft camping Drenthe ook voldoende te doen. Kinderen kunnen gratis een skelter huren. Spelen op de trampoline of klimmen in een heus klimfort.

’s Avonds kunt u gaan bbqen op de overdekte bbq plaats. Of geniet van een heerlijke zelfgemaakte pizza die wij met plezier voor u bereiden.

 

De omgeving van camping Drenthe

Er zijn tal van natuurparken te vinden rondom camping Drenthe om eens lekker in te gaan wandelen of fiets één van de vele fietsroutes door de provincie. Geen fiets bij u? Geen enkel probleem, vraag op de camping naar de mogelijkheden. Er zijn ook tal van wandelroutes in deze prachtige omgeving. Zo kunt u gaan wandelen in het natuurpark het Drentse-Friese Wold of in het natuurpark Terhorsterzand. Loop over de heide en geniet van de rust, de fluitende vogels en al het moois om u heen.

Voor de ATB’ers onder ons zijn er ook verschillende mountainbike routes uitgestippeld in de verschillende natuurparken rondom camping Drenthe.

 

Gezellige dorpjes 

Naast al dit natuurschoon dat de omgeving van camping Drenthe u biedt zijn er vele oude schilderachtige plaatsjes te bezoeken.

Orvelte is een bekend museumdorp met zeer prachtige oude boerderijen. Hier loopt ook voor de kinderen een leuke route: het pad van Theodoor. Een spannende ontdekkingstocht! Geniet met het mooie weer van één van de horecagelegenheden en neem eens een kijkje in één van de toeristenwinkeltjes

Diever met zijn middeleeuwse centrum heeft een informatiecentrum en hier starten tal van fiets- en wandelroutes naar het drents-friese woud.

Dwingeloo heeft een prachtige oude dorpskern en is uitgeroepen tot groenste dorp van Europa

 

 

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.