Camping Drenthe met privé sanitair

 

Kamperen met eigen sanitair: hoe fijn is dat! Zoekt u een Camping in Drenthe met privé sanitair; Charme Camping Vorrelveen heeft dat. Een kleine camping in Drenthe waar gastheerschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Omdat er toch steeds meer vraag is naar meer comfort en eigen ruimtes, hebben we hier actie op ondernomen.

Daarom ontwikkelen we door en hebben we voor onze gasten het sanitair nog meer verbeterd. Behalve de heerlijke vloerverwarming in het bestaande deel, hebben we nu extra vaatwasbakken geplaatst, extra toilet en  3 units met privé sanitair.  Geen huisjes op het veld, maar in het gebouw een eigen ruimte huren. Uw uitzicht wordt niet belemmerd door allerlei hutjes.

Voordelen van privé sanitair

De ruimtes hebben een douche, toilet, wasbak met kastje en spiegel, krukje en verwarming. Ze zijn erg ruim van binnen, waardoor kinderen heel goed begeleid kunnen worden. U krijgt uw eigen sleutel, zodat de ruimte exclusief voor u en uw gezin is.

Veel privacy! U hoeft uw sanitair niet te delen met anderen. Kampeert u met uw ouders, dan is een ruimte samen huren erg aantrekkelijk.

Tijdens drukke dagen hoeft u niet meer te wachten op een douche.

De bestaande doucheruimte heeft overal vloerverwarming, 3 douchecabines en 3 toiletten, vaatwastafels en gewone wastafels. Het water is gratis, dus geen gedoe met muntjes. Wel hebben we een douchetimer erop zitten. Dit heeft alles te maken met ons idee van duurzaam kamperen. Bewust met water en stroom omgaan vinden we erg belangrijk. Daarom hebben we zonnepanelen en een warmtepomp geplaatst. Helemaal van gas af lukt nog niet, maar we zijn wel weer een grote stap verder.

We willen  een duurzame camping in Drenthe met privé sanitair uitstralen. Een kleine camping met hoge ambities, waar de klant centraal staat. Waar u bij vertrek zegt: het was een fijne tijd! We komen graag nog eens.

ANWB logo 5 sterren

Charme Camping Vorrelveen met 5 sterren

U kampeert op een kleine camping met ruime plaatsen. De camping is landelijk gelegen met een weids uitzicht. Geniet van de ondergaande zon vanaf een van de bankjes die wij speciaal aan de rand van de camping hebben geplaatst.

De camping is beloond met 5 sterren van de ANWB. Daar zijn we trots op! Behalve een kleine camping, zijn we ook een charme camping en een TOP camping. We willen ook dat alle gasten een fijn verblijf hebben op een terrein waar de goede dingen des levens aanwezig zijn. Er is een winkeltje waar in de ochtend verse broodjes afgehaald worden. Neem gelijk een pot huisgemaakte jam mee voor op de broodjes. Er is een koelkast met zuivel en er staat altijd een fles wijn koud voor de warme dagen. In de huiskamer staat een vriezer met ijsjes. Dat is zelfbediening. Aan het eind van uw verblijf rekenen we alles af.

Uit de kruidentuin haalt u uw verse kruiden voor de maaltijd. Of maak een heerlijke kop muntthee.

Maar aan de kinderen is er op de Camping in Drenthe met privé sanitair gedacht. Zij kunnen heerlijk spelen op het speelveld. Er zijn veel skelters, een trampoline, een kabelbaan, een klimfort en een tafeltennistafel. En als het slecht weer is, dan is er in de huiskamer ook genoeg vertier.

Comfortabel kamperen op camping Drenthe met privé sanitair

Kamperen hoeft al lang niet meer primitief te zijn. Privé sanitair, vloerverwarming, verse broodjes, kampvuur met koffie, wasmachine, zelf ijsjes uitzoeken en achteraf betalen. Wij als eigenaren zijn altijd aanwezig voor vragen. U kan vlakbij starten met uw fietsknooppunten route.  Dat zijn allemaal dingen die uw verblijf zeer aangenaam kunnen maken.

Bent u geïnteresseerd in een verblijf op Charme Camping Vorrelveen , kijk dan snel op de pagina waar u kan reserveren. Of kijk nog even op de fotogalerij voor een juiste indruk: foto’s.

Genieten is eenvoudig!