Kleine Camping ANWB

Charme Camping Vorrelveen bestaat 18 jaar als kleine camping ANWB. Eerst alleen een camping en sinds 2017 hebben we ook 3 Finse houtstapelbouw vakantiewoningen in de verhuur. Al jaren hebben we onze camping in de boeken staan bij de ANWB als kleine camping en als charme camping. En nu hebben we een paar jaar  5 groene sterren van de ANWB ontvangen voor ons bedrijf. Daarom zijn wij een echte ANWB top camping.

Kwaliteit staat voorop

Wij proberen voor u als gast een fijn verblijf te bieden waarbij kwaliteit zeer belangrijk is. Een schoon en goed onderhouden toilet gebouw en een aangeveegd en opgeruimd erf; het gras niet te lang. Wel blijft het gras liggen op het veld. We maaien en mulchen  het gras en dat blijft met de voedingsstoffen die daarin zitten liggen voor een gazon dat zichzelf zo goed blijft voeden.

Gastheerschap

Behalve een schoon toiletgebouw wordt gastheerschap als essentieel ervaren als u bij ons op de ANWB kleine camping komt.  Voor ons is dat als vanzelfsprekend. We zullen u dan ook altijd te woord staan en luisteren naar uw vragen en verhalen. We ondernemen in de winter activiteiten die u als gast ook kan ondernemen. Voor ons handig om u van een goed advies te voorzien. Daarnaast verdiepen we ons zo veel mogelijk in de achtergrond van ons gebied, zodat informatie op historisch gebied geen grote geheimen heeft.

Tijdens de kampvuuravonden wordt er veel gesproken over de omgeving, maar ook wat u als gast beweegt om naar Camping Vorrelveen te komen. Zo kunnen wij weer inspringen op uw wensen.

We weten dat veel gasten gaan fietsen of wandelen. Daarom is er een dik boek met allerlei soorten routes in Drenthe. De ene dag gaat u het Drents-Friese Wold ontdekken en de volgende dag bezoekt u het Drentse AA gebied. Maar een ommetje door Dwingeloo langs oude havezaten in de vorm van een audiotour is leuk, actief en leerzaam.

Kleine Camping ANWB ook voor kinderen

Voor kinderen is onze camping een feestje. De hele dag staan er skelters klaar om heerlijk mee rond te rijden. Het is wel lastig kiezen met de verschillende skelters, ga ik fietsen op de robuuste driewieler of pak ik vandaag de balanceer bike.

Zodra u het terrein oprijd en gaat uitpakken, zijn de kinderen al in de speeltuin. Gelukkig is dat vlakbij en terwijl u installeert houdt u de kinderen van een afstand toch in de gaten. De trampoline is een geliefde plaats voor kinderen om heerlijk even hun energie kwijt te raken en eventjes “chillen” met hun vriendjes.

Als u broodjes bestelt voor in de ochtend, halen de kinderen die zelf in het winkeltje. De bestelling staat klaar op uw achternaam en de kosten worden aan het eind verrekend. Dat maakt het leven wel zo eenvoudig. Ze kunnen ook een fles verse melk meenemen, want die staat ook in het winkeltje en ook dat houden we bij voor u om aan het eind te betalen. Hoe relaxed is dat.

Het washok

Ons washok heeft 2 ruimtes. Het basisgebouw geeft ruimte aan 3 douchecabines, toiletten en afwasbakken. Voor ouders met baby’s is er een speciale ruimte met plank en badje waar u uw kindje kunt laten badderen. En er is een familie douche, waar 2 douches in zijn. Behalve een vochtige ruimte is er hier ook een huiskamer met grote bibliotheek. Hier kunt u ook een heerlijk ijsje voor de warme dagen uitzoeken.

Naast deze ruimte is in 2022 een aanbouw gereed gemaakt waar een extra toilet is, vaatwastafels en 3 units met privé sanitair. Tijdens uw vakantie een eigen doucheruimte met wastafel en toilet is toch wel heel gemakkelijk. Je hoeft niet iedere ochtend sopflesjes bij elkaar te zoeken en heeft uw eigen toilet. Dat geeft de vakantie net wat extra comfort en luxe. U kunt voor minimaal 2 dagen uw eigen unit huren.

duurzaam kamperen zonder gas

Kleine Camping ANWB in Drenthe

Bij de ANWB zijn honderden campings te vinden, groot en klein, nationaal of internationaal. Tussen al die campings staan wij als kleine camping met 5 groene sterren die we hebben mogen ontvangen van de ANWB. Ieder jaar proberen wij onze gasten te verrassen met een nieuw item op de camping. Komt u vaker bij ons, dan geeft dat toch iedere keer weer een ander beeld.

En we proberen ons ieder jaar weer te verbeteren, zodat Camping Vorrelveen iedere keer leuk is om te bezoeken.

Vind u het leuk om tijdens uw vakantie in Drenthe bij Charme Camping Vorrelveen te verblijven, ga dan snel naar de boekingspagina en leg uw bezoek vast.