Campervakantie

 

Gaat u een mooie campervakantie houden? Even een paar dagen er tussen uit of een langere vakantie met verschillende overnachtingsplekken? Charme Camping Vorrelveen is een fijne plek om te verblijven. De ondergrond is verhard en toch staat u in het groen.

Charme Camping Vorrelveen

De camping ligt in het hart van Drenthe; niet heel ver van Friesland vandaan. Gaat u van de snelweg af, dan is het nog 5 minuutjes rijden naar de camping. Het is ideaal als tussenstop als u naar het noorden rijd. Toch is Drenthe de moeite waard om wat langer te verblijven. De directe omgeving van de camping is afwisselend en bied u de mogelijkheid om te kiezen. Er is bos, heide, oude dorpen, galerijen, musea. De camping ligt vlakbij een fietsknooppunt.

De camping

De camping waar u tijdens een mooie campervakantie kunt verblijven heeft 27 plaatsen, waarvan er 10 ook geschikt zijn voor campers.  Alle plaatsen hebben een stroom aansluiting en de waterpunten zijn vlakbij.

Er is een comfortabel toilet gebouw met vloerverwarming en wilt u privé sanitair, dat kan ook. We hebben 3 units met privé sanitair die u kunt huren.

Voor het afvoeren van vuil water hebben we een stortpunt, waar u ook uw afval verder kwijt kan. En de watertank kan hier ook gevuld worden met schoon water.

De omgeving

De camping ligt in Drenthe, vlakbij verschillende natuurparken. Vergeet vooral uw fiets niet mee te nemen, want u kan alle dagen naar een ander gebied fietsen en de prachtigste tochten maken.

Vind u het leuk om uw fietstocht te combineren met een terrasje, dan fietst u door de natuur naar Dwingeloo, Diever, Westerbork of Orvelte. Zo is de dag snel gevuld met alleen maar leuke dingen.

Lekker eten op de camping

Geen zin om te koken na een lange dag, bestel dan een heerlijke Pizza bij Bianca. Misschien kan u wel meedoen met een pop-up maaltijd die me regelmaat georganiseerd worden op de camping.

Iedere ochtend kan u verse broodjes afhalen in het winkeltje die u de dag ervoor besteld heeft. Neem dan gelijk huisgemaakt jam mee die van vruchten gemaakt zijn die op de camping groeien.

Op campervakantie in Drenthe

Een lang of een kort verblijf; op campervakantie in Drenthe is leuk! Ook met kinderen is Charme Camping Vorrelveen een fijne plek om te overnachten. De kinderen kunnen heerlijk spelen op het speelveld dat speciaal voor hun is met een trampoline, kabelbaan, speelfort en vele skelters om uit te kiezen. Ze zullen zich niet vervelen. Ook is het kampvuur dat met regelmaat gehouden wordt een feestje. Er wordt dan iets lekkers gemaakt voor de kinderen en daarna wordt er koffie bereid met een ouderwetse pruttelpot. Gezellig om het vuur zitten en verhalen uitwisselen geeft altijd een hoop plezier.

Kom genieten

Als u zich eens wilt onder dompelen in de Drentse schoonheid, kom dan eens langs en ontdek wat de camping en de omgeving voor u te bieden heeft.

Laat de dagelijkse activiteiten lekker even achter u en kom gewoon even genieten!

Kijk op de fotogalerij voor meer inspiratie of boek snel een plekje.

kampvuur