Camperplaats

Met de camper op vakantie is hip en is de ultieme vorm van vrijheid op vakantie! Je hebt namelijk alles aan boord en je kunt gaan en staan waar je wilt. Vakantie vieren vanaf een camperplaats met een camper is in!

De camperverkoop is in coronajaar 2020 enorm gestegen. Volgens nu.nl is de verkoop naar een recordhoogte gestegen. Voor iedereen die met een camper op vakantie gaat in Nederland is het vinden van een leuke en aantrekkelijke camperplaats van belang voor een fijne vakantie!

Camperplaats Vorrelveen

Op Charme Camping Vorrelveen zijn er voldoende camperplaatsen. De camping is gemoedelijk. U kunt hier gemakkelijk meerdere dagen staan met uw camper, maar ook voor kort verblijf is er een leuke plek voor u beschikbaar. En niet te vergeten, alle plaatsen hebben stroomaansluiting. Ook als u komt met flinke regen is het geen probleem om bij ons te kamperen. Op het veld zijn meerdere plaatsen ondergrond verhard. Zodoende staat u op een stevige grond die ook groen is. De voorzieningen bij ons zijn kwalitatief goed en we gaan zelfs privé sanitair realiseren in het voorjaar van 2021. Er is een mogelijkheid voor waterafvoer en tappen met uw camper. U kan kiezen uit een beschutte plaats of een plaats met uitzicht. Komt u met kinderen, geen probleem. We zijn een kindvriendelijke camping met een ruim speelveld en skelters. De kinderen kunnen veilig spelen.

uw camperplaats nostalgie op groen gras        verharde camperplaats        groene ondergrond

Op vakantie in Drenthe

Met de camper door Drenthe is populair. Drenthe heeft tal van hotspots die te bezoeken zijn met de camper of fiets eens vanaf uw camperplaats door het afwisselende landschap van Drenthe. Drenthe heeft volop natuur en  is ook avontuurlijk voor alle leden van het gezin. Denk eens aan  geocaching, klimparken, wandelen met de boswachter, nachtwandelingen of een blotevoetenpad. Tal van activiteiten die voor genoeg afleiding van het dagelijkse leven zorgen. Camping Vorrelveen kan hierbij een rustpunt zijn waar u terug keert na een inspirerende dag. Vanuit uw stoel geniet u na en laat de belevenissen van de dag nog even bezinken terwijl het zonnetje langzaam achter de horizon verdwijnt.

Fietsen vanaf uw camperplaats

Fietsen is de activiteit die de meeste gasten bij ons op de camping ondernemen. Vanaf de camping kunt u binnen 500 meter aanhaken op het fietsknooppunten netwerk. En doordat de camping in het midden van verschillende natuurparken ligt, kan u alle dagen een andere route fietsen. De steden als Assen en Hoogeveen liggen ook binnen fietsafstand. Maar behalve de grotere steden heeft Drenthe ook tal van kleinere steden en authentieke dorpen. Heerlijk om doorheen te fietsen en straks als het weer mooi is op het terras te zitten en genieten van een lekkere versnapering. De camping heeft ook voldoende informatie voor u om met uw fietstocht ook iets te gaan bezoeken. Verder hebben we ook enkele routes door de omliggende en afwisselende omgeving van Charme Camping Vorrelveen. De routes gaan ook langs boeren die hun eigen producten verkopen. Zo wordt een vakantie ook nog eens duurzaam!

Hooglander        vanaf uw camperplaats fietsen naar het Hooghalerbos        Drents Friese Woud

Drenthe is een mooie provincie die voor iedereen iets te ondernemen heeft. Vanaf uw camperplaats bij Charme Camping Vorrelveen is het ontdekken van de Oerprovincie Drenthe kinderspel. Kijk eens rond op onze website en laat u verder inspireren of boek snel een mooie plek!