Camperplaats Drenthe

Een charmante kleine camping met uitzicht en verharde plaatsen voor campers op het terrein zorgt voor een fijne vakantie in Drenthe. Tussen 1 april en 30 september kunt u verblijven op deze camping waar gastheerschap hoog in het vaandel staat. En een comfortabel toiletgebouw maakt het verblijf zeer aangenaam.

Een camperplaats in Drenthe waar u gewoon uzelf kunt blijven, waar iedereen welkom is en zich welkom kan voelen. Fietsen of wandelen, hardlopen of heerlijk een boek lezen. Alles kan! Ook voor gezinnen met kinderen is het een weldaad met de uitgebreide speelmogelijkheden.

Charme Camping Vorrelveen

Wij zijn een kleine camping met 27 plaatsen, maar met veel voorzieningen. U kunt bij ons verse broodjes bestellen die we zelf bakken. Afhalen doet u in het winkeltje op het terrein, waar ook vergeten boodschappen, jam door Bianca gemaakt en streekproducten te vinden zijn. Geen zin om te koken: bestel dan een pizza door Bianca gemaakt en bij de camper bezorgt! Dat maakt een vakantie tot een feestje.

Een comfortabel toiletgebouw kan een verblijf zeer aangenaam maken. Wij hebben een gebouw met vloerverwarming. Verder is een een uitbouw waar extra voorzieningen komen. En het warme water zit bij de prijs inbegrepen!

Camping Vorrelveen heeft op verschillende locaties verharde plaatsen. Onverharde plaatsen zijn niet geschikt om met uw camper te gaan staan. Kijk even op de plattegrond welke plekken geschikt zijn.

Met de camper op vakantie is meestal een vakantie met korte verblijven. Daarom hebben we de camperplaatsen op locaties, waar u gemakkelijk weer kunt vertrekken. Wilt u langer blijven, dan hebben we ook enkele plaatsen op het grote kampeerveld die verhard zijn.

badhuis en sanitair gebouw

Camperplaats Drenthe met privé sanitair

Kamperen met privé sanitair maakt het verblijf zeer aangenaam. In 2022 is een aanbouw gerealiseerd waar 3 cabines in komen die gehuurd kunnen worden. Hoe fijn is dat dat u uw spullen in de ruimte kunt laten hangen en niet steeds mee hoeft te nemen. En een eigen toilet!

Het toilet gebouw is voorzien van douches met sensoren. Voor het douchen hoeft u niets extra’s te betalen. Er is vloerverwarming in het gebouw en de cabines met privé sanitair worden uitgevoerd met verwarming.

Landelijk kamperen

Camping Vorrelveen ligt in landelijk gebied. Dat brengt met zich mee dat u heel ver weg kan kijken over de weilanden met zijn eigen natuurschoon. Op de fiets kan u vele kilometers afleggen door de verschillende nationaal parken die rondom ons heen liggen. Het Drents-Friese woud, Dwingelderveld en Drentsche AA liggen op fietsafstand. Het Fochteloërveen ligt iets verder weg, maar is wel aan te fietsen met de elektrische fiets.

Waarom kiezen onze gasten voor Camping Vorrelveen:

  • Gastvrijheid
  • Broodjesservice en winkeltje
  • Kindvriendelijke camping
  • Comfortabel toiletgebouw
  • Weids uitzicht
  • Veel natuurschoon rondom de camping
  • Het voelt als thuiskomen!
zonsondergang bij camperplaats drenthe