Camper Camping

Een camping waar je met je camper mag en kan staan, is een camper camping. Charme Camping Vorrelveen is een landelijk gelegen camping in het hart van Drenthe te midden van fiets routes.

Kamperen in Drenthe met de camper

Op vakantie met de camper is toch vaak rondtrekken. Hoe fijn is het als je dan toch gebruik kunt maken op een camping van de faciliteiten. Dan hoef je niet zo snel je water tank te vullen. Toch kan dat bij ons wel. We hebben een verzorg plek voor de campers.

Fietsen en de volgende dag weer verder trekken of toch nog maar een dagje blijven en weer fietsen? Doordat de camping tussen verschillende natuurgebieden ligt, zijn de fietsmogelijkheden zeer uitgebreid.

Drenthe heeft veel natuurgebieden waar u heerlijk natuur kan snuiven!

Charme Camping Vorrelveen

Charme Camping Vorrelveen heeft altijd al plaatsen gehad voor de campers. Nu zijn er plaatsen bij gekomen op het veld die verhard zijn, waardoor er meer mogelijkheden zijn om een verblijf te combineren met vrienden of familie die geen camper hebben.

Daarnaast zijn er ook 2 plaatsen voor kort verblijf bij gekomen op de verharding. U staat dan gewoon op de camping en maakt onderdeel uit van de camping. Het is alleen gemakkelijker om snel weer verder te trekken zonder dat u tussen de tenten door moet laveren.

De camping heeft een comfortabel toilet gebouw met vloerverwarming. Hierdoor is douchen tijdens koude dagen ook fijn.

Er is een winkeltje waar u uw broodbestelling afhaalt en vers zuivel koopt. Heeft u een lange dag fietsen in het vooruitzicht en daarna geen zin om te koken. Geen probleem: Bianca maakt heerlijke pizza’s.

Na het eten gezellig aanschuiven bij het kampvuur maakt een dag compleet. Maar wilt u zelf boven het vuur een potje koken, dat kan ook. We hebben namelijk een vuurschaal te huur waarbij u zelf een klein vuurtje maakt en een lekkere soep kan bereiden met verse kruiden uit de kruidenpluktuin.

hooglander kidscamping Drenthe

Camper Camping in natuurrijke omgeving

Camping Vorrelveen is omgeven door natuurgebieden. Ook al ligt de camping in een landelijk gebied; de natuur is nooit ver weg. Nationaal parken als het Drents-Friese Wold en het Dwingelderveld liggen om de hoek. Maar ook de Drentse AA en het Fochteloërveen liggen binnen fietsafstand.

Wandelen en Fietsen zijn dan ook activiteiten die veel ondernomen worden door onze gasten. In ons winkeltje zijn fietskaarten te koop of vraag even naar een leuke tip voor een route.  We hebben vele routes beschikbaar.

Komt u met (klein)kinderen, dan is het leuk om activiteiten in de natuur te ondernemen. Vanaf de informatiecentra lopen er heel leuke kinderroutes door het bos. Het Kabouterpad of het Blote voetenpad zijn hier voorbeelden van. Maar als u een dag niets wilt doen is dat geen probleem op de camping. Er is namelijk heel veel te spelen voor de kinderen.

Camper Camping Vorrelveen

Een kort of een langer verblijf maakt voor ons niets uit. Wij willen iedereen een aangenaam verblijf aanbieden op deze camper camping in Drenthe. Geniet van de rustige atmosfeer op ons terrein, waar de kinderen heel fijn met elkaar spelen op het speelveld terwijl de (groot)ouders genieten van de rust, ruimte en het fantastische uitzicht. En misschien wel van de altijd mooie zonsondergang.

Wilt u er even tussen uit, boek dan uw plekje voor een kort of langer verblijf op Charme Camping Vorrelveen! Genieten was nog nooit zo eenvoudig!