Boerencamping Drenthe

 

Klein, rustig en kindvriendelijk zijn veelal kenmerken voor een boerencamping Drenthe. Daar geniet je van het plattelandsleven en de natuur. Maar ook van de oude Drentse dorpen en de geschiedenis van het oude Drentse leven.

Camping met veel voorzieningen

Eenvoud kenmerkt een boerencamping. Toch is de trend naar meer comfort en luxe. En een camping kan niet meer zonder WIFI; daarom hebben wij een goed netwerk aangelegd zodat iedereen gratis kan internetten.

In 2022 is er privé sanitair gerealiseerd. Er zijn 3 ruimtes die gehuurd kunnen worden vanaf 2 dagen. Een eigen douche en toilet geeft toch wel wat extra comfort. Behalve deze ruimtes hebben we een sanitair gebouw die verwarmd is, met oog voor duurzaamheid. De douche tijd is gereguleerd, maar ruimschoots voldoende. Er is een warmtepomp en er zijn zonnepanelen.

Er is veel speelruimte voor de kinderen met genoeg keuze. Bij slecht weer kunnen ze ook naar binnen; in de huiskamer is voldoende te lezen en er staan verschillende spellen.

Oer provincie Drenthe

Kamperen op een boerencamping in Drenthe geeft de vakantieganger een “echt oer gevoel”. De natuur is nooit ver weg. Op de fiets op zoek naar Hunebedden of de oertijd induiken bij het Hunebedcentrum in Borger. Of ontdek het  Mammoetspoor op het Holtingerveld.

Maar je kan ook eindeloos dwalen door de bossen van Drenthe zonder iemand tegen te komen. Kijk gewoon even op de pagina van Drenthe voor inspiratie naar welk bos of park je die dag wilt gaan.

En heb je even geen idee wat je die dag kunt of wilt gaan doen, vraag het gewoon even aan ons. Op een kleine boerencamping in Drenthe zijn wij nooit ver weg. Een paar ideeën waarbij je het oergevoel kan ervaren:

culinair genieten op boerencamping drenthe

Culinair genieten

Vakantie is een tijd van ontspannen en genieten van alles om je heen. De familie of vrienden, de natuur en omgeving, maar ook je geen zorgen hoeven te maken over goed eten. Wij bieden u een mooie tijd aan op Camping Vorrelveen waarbij goed eten aanwezig is.

Wij maken voor u in de avond een pizza waarvan de gasten altijd heerlijk smullen. Er zijn meerdere soorten waar u uit kan kiezen. Maar ook de verse broodjes met jam gemaakt van fruit die het terrein levert zijn een ware traktatie. En we organiseren met regelmaat een 3 gangen aanschuifmaaltijd. We toveren dan een pop up restaurant uit onze toverhoed en maken er een gezellige avond van. De maaltijden hebben een thema. Wat dacht u van het thema: “Van Hollandse bodem of Zonnig genieten!”

Kindervakantie op boerencamping Drenthe

Maak van uw vakantie met kinderen een vakantie om nooit te vergeten. Drenthe heeft heel veel leuke kinderactiviteiten te ondernemen.

  • De Drentse Koe
  • Blote voeten pad
  • Zoo Bizar in Orvelte
  • Geo park de Hondsrug met het mammoetpad
  • Blauwe meer, etc.

Op de camping zelf hoeft uw kind zich niet te vervelen. Er zijn verschillende skelters, een kabelbaan, een trampoline, een tafeltennistafel, een klimfort en een groot speelveld. En bij heel mooi weer gaan de sproeiers op het speelveld aan en is het een groot feest.

lekker spelen op kleine camping Drenthe

Kom genieten op Charme Camping Vorrelveen

Zin om te gaan kamperen? Pak snel uw kampeerspullen en kom genieten op deze Boerencamping Drenthe van de natuur en de rust. Van de heerlijke broodjes in de ochtend of de heerlijke pizza in de avond.

Kijk nog even rond op de fotogalerij en reserveer snel een plekje.

Genieten is zo eenvoudig!