Boerencamping Drenthe met privé sanitair

 

Een kleine boerencamping op het Drentse platteland met privé sanitair, waar vind je zoiets?

In Beilen ligt Charme Camping Vorrelveen; een kleine camping met 27 plaatsen en 3 inpandige units met privé sanitair. Een kleine charmante camping waar u iedere avond kan genieten van een prachtige zonsondergang. Iedere ochtend een prachtige blik over het weiland waar de eerste zonnestralen zich laten zien en de dauw verjagen.

Charme Camping Vorrelveen in Drenthe

De camping is landelijk gelegen en zorgvuldig aangelegd met veel leuke plekken om te staan. De beplanting bestaat uit veel bloeiende struiken en bomen die zorgen voor een prettige groene uitstraling. U wordt dan ook ’s morgens wakker met het vrolijke getjilp van de vogels.

Het is een waar feestje om te ontbijten met een vers broodje die u zojuist heeft gehaald in het winkeltje en te luisteren naar het concert van alle vogels.

Privé sanitair

Vanaf 2022 is er op de camping de mogelijkheid om gebruik te maken van privé sanitair.

We hebben 3 units die u kan huren vanaf 2 dagen. Hoe fijn is het als u niet meer met uw toilettas over het terrein naar de douche hoeft te lopen. Het kan gewoon blijven staan en de handdoek kan blijven hangen. U heeft uw eigen sleutel.

Een eigen toilet en wastafel; Wat een plezierige luxe!

Als u langer een ruimte huurt, maken wij in overleg tussendoor schoon en zorgen dat er toiletpapier aanwezig is.

Behalve de 3 ruimtes met privé sanitair staat in de nieuwe aanbouw ook een wasmachine en een koelkast. Er is een extra toilet en urinoir. U kan hier ook afwassen en voor de tentkampeerders eventueel uw eten koken als het slechtweer is. Er is een inductiekookplaatje te huur.

In de hoofdruimte van het toiletgebouw zijn de reguliere douches en toiletten te vinden en ook nog vaatwastafels en andere wastafels. Door deze uitbreiding is er nog meer ruimte voor iedereen.

fleurige camping

Comfortabel kamperen in Drenthe

Kamperen kan op verschillende manieren; van heel basic tot aan heel verzorgd met een eigen badkamer. Dat heet privé sanitair. Sinds de corona tijden heeft het huren van privé sanitair een plek binnen het kamperen ingenomen wat niet meer weg te denken is. Daarom hebben wij besloten om 3 units te bouwen die onze gasten kunnen huren. Vanaf nu zijn we boerencamping in Drenthe met privé sanitair.

Behalve de mogelijkheid van het hebben van een eigen badkamer vinden wij een goed verzorgde camping ook heel belangrijk. Daarom is het terrein aangelegd met veel verschillende flora. Er bloeit altijd wel iets. Voor de bijtjes en andere insecten ook heel belangrijk.

Verder kan u bij ons op het terrein iedere ochtend verse broodjes bestellen die we zelf bakken. Hoe comfortabel is dat! ’s Avonds bestellen en de volgende ochtend ophalen in het winkeltje en dan gelijk huisgemaakte jam meenemen voor op de broodjes.

Of bestel een overheerlijke pizza voor de avond, zodat u zelf niet hoeft te koken. Ook dat is comfortabel en genieten. De pizza wordt gebracht bij uw kampeermiddel. Het is net of u in een restaurant zit op de camping.

Boerencamping Drenthe met privé sanitair

Kom Drenthe ontdekken vanaf Charme Camping Vorrelveen. Op de fiets of te voet kan Drenthe verkent worden mbv knooppunten. Maak een afwisseling tussen natuur en cultuur met een leuke stadswandeling in Meppel of Assen. Of maak een uitstapje naar Friesland of Groningen. Er is van alles mogelijk. Ook voor kinderen is er heel veel te doen in Drenthe.

Kampeert u eenvoudig of prefereert u toch wat meer luxe, op Charme Camping Vorrelveen kan iedereen terecht. Kijk eens op de fotogalerij voor meer inspiratie.

Laat de sleur even thuis en kom in het ritme dat vakantie heet. GENIETEN IS EENVOUDIG!