Boerderij camping Drenthe

Kamperen in Drenthe is genieten! Kamperen op een boerderij camping in Drenthe in landelijke omgeving is een lust voor alle zintuigen. Je geniet volop van de weidevogels die hun nesten bouwen in het land en hun roep in de lucht. De roofvogels zoeken naar hun prooien. De koeien die in de zomer heerlijk grazen in het land. De geur van vers gemaaid gras doet verlangen naar buiten zijn.

Charme Camping Vorrelveen

De camping ligt in landelijk gebied en te midden van verschillende nationaal parken. Zo kan je de ene dag genieten van de weidsheid van het landelijke leven en de andere dag heerlijk dwalen door de bossen.

Kamperen is genieten van buiten zijn!

Kamperen is de hele dag heerlijk buiten zijn. Na een fijne warme douche, die bij ons niets extra kost, is het heerlijk fietsen door de omgeving. Ontdek dat Drenthe vele verschillende plekken heeft. Fiets van bos naar heide en weer langs een vennetje of door een gezellig brinkdorp en ga op een terrasje genieten van een dampende kop koffie.

Nationaal parken Het Dwingelderveld en het Drenst Friese Wold liggen vlakbij. Beide zorgen voor vele uren fiets- en wandelplezier. Er zijn veel routes uitgestippeld vanaf de informatiecentra of maak je eigen route dmv knooppunten.

Er zijn in de omgeving ook verscheidene verkooppunten aan eigen huis van lokale ondernemers. Zo is er een bedrijf die zijn eigen koeien fokt en vlees hiervan verkoopt, een geitenbedrijf met een kaasverkooppunt en een melkveebedrijf die zijn eigen zuivel verkoopt. Ook is er een bedrijf die meelproducten van Teff verkoopt en een verkooppunt van biologisch geteelde groenten. Zo is alles voor een volwaardige maaltijd wel te vinden in de buurt.

Terug op de Boerderij camping Drenthe gaan de kinderen spelen en is het tijd om de maaltijd te bereiden. Die smaakt extra lekker door het toevoegen van de verse kruiden die je zelf kan plukken in de kruidentuin.

toilet gebouw op camping Drenthe met privé sanitair

Privé Sanitair bij Boerderij camping Drenthe

Het is een fabel dat kamperen een primitieve activiteit is. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om te kamperen zonder enige vorm van luxe. Maar houdt u van wat comfort tijdens het kamperen, dan hebben we voor u privé sanitair! Er zijn 3 units die gehuurd kunnen worden voor een klein bedrag per dag. Zo heeft u als gezin uw eigen ruimte. Niet meer hoeven wachten voor een douche en altijd je eigen toilet. De handdoeken kunnen blijven hangen. Dat is toch wel fijn!

Laat je verrassen op 5-sterrencamping Drenthe

Camping Vorrelveen is altijd actief om het terrein goed te onderhouden zodat onze gasten voluit kunnen genieten van de vakantie. Vorig jaar zijn we beloond hiervoor met 5 sterren van de ANWB voor kleine campings. Dat is voor ons een uitdaging om door te gaan met ontwikkelen en verbeteren en onze gasten een leuk verblijf te kunnen bieden.

Wilt u ook een keer naar Drenthe en onderdompelen in de natuur en cultuur van de oer provincie van Nederland. Kom dan eens langs bij Charme Camping Vorrelveen, een boerderijcamping in Drenthe. Kijk nog eens rond bij de fotogalerij.