Blauwe meer Drenthe Camping

 

Gaat u graag naar het zuiden van Europa, maar dit jaar even niet. Dat is niet erg, want vanaf Charme Camping Vorrelveen gaat u naar het Blauwe Meer om deze zuidelijke sfeer te beleven. Het Blauwe Meer Drenthe Camping neemt u mee op reis naar Frankrijk of Italië gewoon vanaf een Nederlandse camping.

Het Blauwe meer dankt zijn uitstraling aan de mineralen die in de bodem zitten. Hierdoor krijgt het meer een prachtige groen-blauwe kleur. Hier dankt het meer zijn naam aan. Het is onderdeel van het Leggelderveld. Een schitterend stukje natuur waar veel fauna en flora te spotten is. Maak eens een wandeling rond het Blauwe meer en loop ook over het Leggelderveld om je te laten verrassen hoe mooi een klein stukje natuur kan zijn!

Charme Camping Vorrelveen

Een kleine landelijk gelegen camping met 25 toeristische plaatsen biedt u een fraaie plaats die vlakbij het mediterrane Blauwe meer ligt. Met de fiets is het een kleine 5 kilometer en dus eenvoudig aan te fietsen.

Als het mooi weer is, bent u zo bij het Blauwe meer die ook een zandstrand heeft om te vertoeven en waar het heerlijk zwemmen is.

De camping is landelijk gelegen; de koeien staan dan ook met regelmaat achter de camping. Deze nieuwsgierige beesten houden wel van wat aandacht en beweging. Het terrein is mooi aangelegd. Er staan dan ook voldoende bomen en struiken die schaduw bieden. Daarnaast hebben we zorg besteed aan wat er in de groene strook langs het terrein staat. Veel bloeiende struiken staan er voor de vogels en de insecten die hier weer hun voeding uithalen.

vers ontbijtje

Lekker eten op de camping

Op deze Blauwe Meer Drenthe Camping kunt u leven als een god in Frankrijk. Lekker eten is een prettige bijkomstigheid tijdens de vakantie.

We hebben een broodjesservice waardoor u iedere ochtend vers brood kan halen in ons kleine winkeltje. U kunt ook uzelf of uw reisgenoot verrassen met een heerlijk boerenontbijtje. Wat een traktatie is dat!

Geen zin om te koken, bestel dan een heerlijke Pizza bij Bianca. Bijna alle avonden is dat mogelijk.

En af en toe koken wij voor onze gasten. We bereiden dan een 3 of 4- gangen diner en serveren dan in onze pop-up restaurant op het erf. Dat maakt het leven goed en hiermee waant u zich toch ook in mediterrane sferen.

In ons winkeltje vindt u vergeten boodschappen, streekproducten en huisgemaakte jam met vruchten die op ons eigen terrein groeien.

Opladen op Blauwe Meer Drenthe Camping

Heeft u wel eens zin om u lekker te laten verwennen en uzelf even opladen en de sleur achterwege te laten. Neem dan even contact op met Blauwe meer Drenthe camping en kijk dan snel of er nog een plekje is voor u. Wilt u meer informatie, aarzel niet en bel gewoon even met ons.

En behalve uzelf opladen, kan de auto ook opgeladen worden. We hebben namelijk een laadpaal voor de auto op de camping.