ACSI kleine campings

 

Acsi campings zijn er heel veel. Kleine campings zijn er ook heel veel. Wij hebben een kleine ACSI camping die in het hart van Drenthe ligt en 5 groene sterren heeft ontvangen.

De camping ligt in landelijk gebied in het hart van Drenthe. Fietsen en wandelen zijn dan ook activiteiten die onze gasten met veel plezier hier ondernemen. Gelukkig zijn er ook tal van museums en authentieke dorpjes te bezoeken als het een keer een dag regent of als u geen zin heeft om te fietsen of te wandelen.

Prachtig uitzicht tijdens kamperen op het platteland

Comfortabel kamperen

Kamperen brengt toch wat eenvoud met zich mee. Een grote badkamer als thuis kan nu eenmaal niet. Het is daarom wel zo fijn dat er op de camping voldoende voorzieningen zijn dat kamperen ook een bepaalde comfort met zich mee brengt. De voorzieningen die u wat extra comfort bieden zijn:

  • vloerverwarming
  • wc papier aanwezig
  • warm water gratis
  • 3 privé sanitair units
  • op het veld zijn voldoende watertappunten met stortpunt voor water
  • gratis WIFI
  • broodjesservice en winkeltje
  • consumpties afrekenen aan het eind van uw verblijf
  • eigenaren zijn altijd aanwezig.
  • stroom op iedere plek.

Genieten op deze ACSI kleine camping

Comfort zoekt niet iedereen. Gelukkig kan iedereen zichzelf zijn op Charme Camping Vorrelveen. Er is veel mogelijk. Zo is er ook een Lentemaand actie, waar iedereen die heel graag in het vroege voorjaar wil kamperen hier een leuke actie in vind. Bij de voordelige Septembermaandactie sluiten we het kampeerseizoen af. Heel vaak met nog een heel mooie maand; een oogstmaand zodat u onderweg tijdens een van de tochten heerlijke lokale producten kan meenemen.

Charme Camping Vorrelveen

Een kleine camping waar gastvrijheid en uw plezier voorop staat. Hier wordt u wakker van het tjilpen van de vogels die met grote getalen hier rondvliegen. Door de vele struiken op het terrein waar voor de vogels voldoende lekkers te vinden is, verblijven de vogels ook met veel plezier op deze ACSI kleine campings Vorrelveen. 

Voor de kinderen is er een zoekkaart die hun aan het werk zet om zoveel mogelijk soorten te zoeken die hier op de camping rondfladderen. U mag dat vanzelfsprekend ook doen.

Behalve vogels is er meer natuur op Camping Vorrelveen. Vlinders en bijtjes worden door ons gekoesterd. We doen ons best om veel vlinderplanten op het terrein te hebben en houden.

Natuurlijk is er buiten het terrein ook veel natuur op te zoeken. Behalve de nationaal parken zijn er ook vele kleinere natuurgebieden waar u heerlijk doorheen kunt fietsen en wandelen. Vraag gerust naar een tip bij de eigenaren.

Bankje met weilandzicht

Rustig, ruim en kindvriendelijk op deze ACSI kleine camping

Op de camping hangt een plezierige sfeer. Gasten voelen zich snel thuis op onze camping. De plaatsen zijn ruim en de weidse blik over het veld naar de ondergaande zon geeft ook rust. Er staan dan ook bankjes langs het weiland die speciaal voor gasten zijn om van de ondergaande zon te genieten.

Kinderen voelen zich ook heel snel thuis en zijn al heel snel te vinden in de speeltuin, waar ze hun vriendjes vinden. Er zijn voor kinderen voldoende skelters aanwezig, een trampoline, een kabelbaan en een speelfort.

Wilt u nog even kijken op de fotogalerij of heeft u nog vragen, neem dan contact op met ons.

Of boek snel een plekje voor een heerlijke vakantie op Camping Vorrelveen!