ACSI camping

 

Camping Vorrelveen is een ACSI camping. ‘Een pareltje tussen de andere kleine, mini of charme campings’ is wat we vaak horen van onze gasten die bij ons gekampeerd hebben of in een chalet verbleven. Waarom? Misschien wel omdat er een mooi aangelegd terrein is. Of omdat het een genot is om naar de ondergaande zon te turen en de plaatsen ruim zijn. We horen ook vaak van andere gasten dat bij aankomst op het terrein er direct een welkomstgevoel aanwezig is. Daar waar tijdens het kampvuur heerlijke koffie gemaakt en geschonken wordt en mooie verhalen de ronde doen.

Charme Camping Vorrelveen

Charme Camping Vorrelveen is een ACSI camping, gelegen in het hart van Drenthe. U kunt hier met uw kaart tegen een aantrekkelijk tarief in het laagseizoen terecht. Uiteraard bent u ook in het hoogseizoen welkom.

We hebben 25 toeristische plaatsen. Die zijn allemaal ruim opgezet en de meeste hebben veel ruimte aan de voorzijde van de plaats. Alle plaatsen hebben stroomaansluiting. U krijgt tijdens uw verblijf 4 KwH per dag en indien u meer gebruikt, dan betaalt u hier een kleine vergoeding voor.

Een plaats op Camping Vorrelveen geeft u de mogelijkheid om heerlijk door het Drentse landschap te dwalen. In de nabije omgeving zijn verschillende Nationaal Parken. Ook in de directe omgeving is het fietsen en wandelen boeiend door de afwisseling van weide, heide, bos en vennen. U kunt ook vanaf de camping een rondje Vorrelveen maken en onderweg bij de boer aan huis producten kopen als kaas en ander zuivel, blauwe bessen of biologische groentes. Op de camping is een winkeltje waar u streekproducten kunt kopen en uw bestelde vers gebakken broodjes kunt afhalen ’s morgens.

Fietsprovincie Drenthe

Drenthe is een belangrijke fietsprovincie van Nederland. Door het uitgebreide netwerk van fietsknooppunten kunt u vele kilometers door het gevarieerde landschap toeren. Vanaf de camping bent u met een halve kilometer binnen het netwerk. Vergeet dus niet om de banden goed op te pompen, want met voldoende lucht kunt u de hele dag vooruit. En bij terugkomst sluit u de dag af met een heerlijk kopje koffie terwijl het zonnetje zich langzaam aan de horizon laat zakken.

Wandelprovincie Drenthe

Drenthe is hard op weg om naast het fietsen ook vele wandelpaden binnen een netwerk te brengen. Binnen de Nationaal parken kunt u vele routes wandelen. Het Drents Landschap heeft een handige App voor de wandelaars en fietsers. Dit heet ‘Eindje om in Drenthe’. Hierop staan vele wandelroutes en ook de leuke knapzakroutes die rondom de dorpen lopen. Er staat oa ook een Boswachterspeurtocht in Hijken op die u met uw kinderen of kleinkinderen prima kunt ondernemen. Wat is er nu leuker dan u te laten verrassen tijdens een tocht door de schoonheid van het Drentse Landschap!

badhuis en sanitair gebouw

Voorzieningen ACSI Camping Vorrelveen

Om u alle comfort te bieden die een gast plezierig vindt, hebben we een verwarmd toiletgebouw. Tijdens de koude dagen zetten we de vloerverwarming aan zodat u heerlijke warme voeten heeft tijdens het douchen. Verder zijn we begonnen met het uitbreiden van het toiletgebouw, zodat er straks 3 cabines met privé sanitair zijn en een extra wc en wasbak. Andere voorzieningen zijn:

  • Fietsverhuur
  • Verwarmd toiletgebouw
  • Skelters en speelveld
  • Winkeltje
  • Vers gemaakte Pizza bestellen
  • Kruidentuin
  • Camperplaatsen
  • Enkele plaatsen met watertappunt bij de plaats

Op vakantie in Drenthe

Bent u enthousiast geworden om lekker eens er tussen uit te gaan. Urenlang fietsen en wandelen door de Drentse natuur, boek dan snel een plekje op Charme Camping Vorrelveen en verken Drenthe vanaf deze ACSI camping! 

Laat u verrassen door de weidsheid en de rust van het platteland. Neem uw kinderen of kleinkinderen mee, want die zullen zich hier ook prima vermaken. Voor de kinderen is het heerlijk spelen.