Interessante aanbiedingen

Leuke arrangementen

Hieronder vindt u altijd een overzicht van interessante aanbiedingen en leuke arrangementen.

In het najaar een Fiets en Wandelarrangement!

Houders van de CKE kaart van de ANWB kunnen deelnemen aan het Fiets en Wandel arrangement in het najaar. Lees hier meer over dit leuke arrangement.

Nieuw in 2020: De Lentemaand!

Vanaf 1 april tot 18 mei kunt u een leuke start maken van het kampeerseizoen. Een kampeerplaats voor die periode exclusief de toeristenbelasting komt op € 310,-! Dat is toch een leuke actie. Lees hier verder.

In 2020 kunt u buiten de schoolvakanties en de he-pi week om profiteren van speciale laag seizoen tarieven.

Kampeerplaats 2 personen*) € 15,65,  € 12,00 bij ACSI/CKE

Indien u in het laagseizoen komt kamperen en u kunt de ACSI of CKE card tonen, geniet u van extra korting.

Toeristenbelasting gemeente Midden-Drenthe seizoen 2020: € 1,30 p.p.p.n.

*) Bovenstaande laagseizoenprijzen zijn  obv. twee personen & caravan/tent & auto, exclusief de toeristenbelasting en alleen geldig buiten de landelijke schoolvakanties.  Laagseizoen is tijdens de volgende periode: 1/4-24/4, 10/5-20/5, 2/6-3/7 ( NK wielrennen en TT is hoogseizoentarief), 24/8-30/9.

Septembermaand actie

De hele Septembermaand kunt u genieten van een mooie kampeer actie. Voor maar €269,-, exclusief de toeristenbelasting, kunt u in het najaar heerlijk kamperen. Lees verder na de klik.

Zinger-arrangement

Voor de camperaars is er een aantrekkelijke actie in samenwerking met Zinger Campers in Beilen. Hier kunt u een voordelige APK laten uitvoeren aan uw camper en dan zeer voordelig bij ons overnachten. U krijgt nl een zeer groot bedrag van uw overnachtingsprijs terug indien u de APK bij hun laat uitvoeren.

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.