Charme Camping Vorrelveen, klein en kindvriendelijk

En ook veel rust en privacy

Charme Camping Drenthe

Midden tussen de weilanden ligt daar ineens Charme Camping Vorrelveen.

Een charmante kleine rustige kindvriendelijke camping in Drenthe met weidse uitzichten.

U wordt met regelmaat getrakteerd op een fenomenale zonsopkomst. ’s Avonds zijn er prachtige zonsondergangen en het is nog donker ’s nachts. Samen kan u duizenden sterren tellen.

Corona of Covid 19:

Lees hier onze richtlijnen betreffende het coronavirus.

Kamperen op het platteland

Het terrein is ruim opgezet en ingericht met vele bloeiende struiken, waar u en de vele bijen en vogels van genieten. Leuke spontane gesprekjes tijdens de afwas of bij de koffie als er kampvuur is, maken kamperen zo leuk. Deze minicamping, gelegen in het centrum van Drenthe, is een perfecte uitvalsbasis voor vele fietstochten door de omgeving. Afwisselend fietst u langs heideveldjes, vennetjes, weidegebied met nieuwsgierige koeien, bosgebieden en Drentse dorpjes. Juist deze afwisseling maakt Drenthe zo mooi en boeiend. Trek de wandelschoenen maar aan, want er liggen vele kilometers in de omgeving om mooie tochten te maken. Ook met uw hond, want die is natuurlijk ook welkom om de camping.

Bekijk de korte film over camping Vorrelveen           nostalgie op groen gras

Kindvriendelijke camping

Kinderen vermaken zich prima bij ons. Er worden snel vriendjes gemaakt bij de trampoline. Met de grote keuze aan skelters is er voor ieder kind iets te vinden waarmee ze over het terrein kunnen rijden en de verse broodjes halen in het winkeltje ’s morgens. Soms blijven ze hangen op het speelveld om te spelen op de trampoline of de zandbak in het fort waardoor het wat langer kan duren voordat de broodjes er weer zijn. Maar hoe mooi is het om zoveel plezier te zien bij de kinderen! Kamperen met kinderen is toch het mooiste wat er is. Op de tafeltennistafel of de jeu de boules baan kan er een mooie competitie gespeeld worden. Kijk ook even op de pagina kamperen met kinderen.                    

Kampvuur              Kampvuur     Camping vorrelveen-kinderen op een skelter

Enkele keren per week wordt er kampvuur gemaakt. Dat is een feestje voor klein en groot. Een overdekte BBQ-plaats waar voor de kinderen pannenkoekjes worden gebakken of zelf Marsh Mellows maken. Daar kijken de kinderen altijd naar uit. En dan, onder het genot van een kop koffie uit de ouderwetse pruttelpot, komen de verhalen van iedereen.

Service

Wij hebben een klein winkeltje met streekproducten en voor de vergeten boodschappen. Iedere ochtend verse broodjes geeft een echt vakantiegevoel, heerlijk met zelfgemaakte jam van Bianca. Of geniet van de verse pizza’s die Bianca voor u maakt. Kijk op de video hierboven. Ze smaken net zo lekker als ze eruit zien. Nieuw dit jaar is de Aanschuifmaaltijd waar u aan deel kunt nemen. Voor een klein bedrag een 3-gangen maaltijd op een gezellig terras. Dat geeft toch echt het vakantie gevoel!

Chalet met uitzichtChalets

Wilt u eens komen zonder kampeermiddel of neemt u gasten mee die liever vakantie in een chalet vieren, huur dan een van onze Finse Chalets.
Voorzien van alle comfort tovert u uw vakantie bij ons tot een plezierig verblijf .

Kijk snel en klik op het houten bordje links of op Chalets Vorrelveen.

De Lentemaand of Septembermaand actie!

Opstarten van het kampeerseizoen kan nu met deze leuke actie! Voor € 299,-  kampeert u 30 nachten in de periode tussen 1 april tot 9 mei. Lees hier snel verder!

U kunt in September voordelig genieten van al dit moois op het terrein. Voor maar € 299,-  een hele maand kamperen! Lees snel wat de aanbieding inhoudt door hier te klikken en trakteer uzelf op een mooie kampeermaand in September op Charme Camping Vorrelveen.
Beide acties zijn exclusief toeristenbelasting en elektrisch verbruik.

Plattelandsverblijf op Charme Camping Vorrelveen

Kamperen of logeren op het platteland is verblijven in de natuur van het platteland. Voor jong en minder jong zijn er rondom de camping zoveel mooie en uitdagende activiteiten te ondernemen. Kijk gerust even rond op de site en laat u inspireren tot een verblijf op Charme Camping Vorrelveen! Meer ideëen >>

Camping Vorrelveen is behalve een Vekabo camping ook een geselecteerde Charme Camping van de ANWB en kunt u ons vinden bij Rustiek kamperen. Verder kunt u bij ons terecht met de ACSI actie card en de CKE kaart!

Kijk ook eens op de pagina met Linkpartners voor meer informatie.

© Copyright Camping Vorrelveen 2021

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.