5 sterren-camping ANWB Drenthe

Midden tussen de weilanden ligt een kleine charmante 5 sterren-camping van de ANWB in Drenthe; Charme Camping Vorrelveen! In feite zijn er veel meer sterren op de camping, want in de donkere nachten tellen we oneindig veel sterren. Er brandt hooguit een lichtje bij het toiletgebouw in de nacht. Kijk tijdens een nachtelijk bezoekje eens omhoog en geniet van het schouwspel dat zich in het donker afspeelt.

Charme Camping Vorrelveen

We zijn enorm trots dat we in 2021 5 sterren hebben mogen ontvangen van de ANWB. In de afgelopen 15 jaar hebben we een bedrijf neergezet waarbij we voor onze gasten een zeer aangenaam verblijf willen bieden. Want als de gast blij vertrekt, zijn wij ook blij!

badhuis en sanitair gebouw

Een kleine camping met veel voorzieningen

De camping is niet groot met 27 toeristische plaatsen en 3 vakantiehuisjes, maar biedt de gast veel. Behalve een comfortabel sanitaire ruimte met vloerverwarming, is er ook een winkeltje. Hier kan er iedere ochtend vers brood afgehaald worden. Maar ook boodschapjes als huisgemaakte jam en zuivel. Een cadeautje voor de oppasser thuis kan je ook hier vinden.

In 2022 worden 3 units met privé sanitair voltooid. In deze aanbouw komen ook extra wastafels en toilet. Voor de bouw hiervan wordt oa. gebruik gemaakt van bestaand materiaal.

Voor kinderen ook 5 sterren

Voor kinderen heeft deze 5 sterren-camping ANWB Drenthe veel vertier. Behalve een zandbak in een klimfort op een groot speelveld, zijn er ook verschillende skelters voor alle leeftijden. Tijdens de vakanties ontstaan vele vriendschappen. De trampoline biedt ruimte voor het uitoefenen van kunstjes.

Enkele keren per week is er kampvuur met iets lekkers voor de kinderen. Een spel met alle kinderen tijdens het kampvuur is altijd een groot feest!

In de sanitair ruimte is ook gedacht aan de kinderen. Zij kunnen helpen met de afwas door gebruik te maken van een opstapje. Kinderen douchen tegelijk in de familiedouche en voor de baby’s is er speciale ruimte waar ze heerlijk kunnen badderen.

kindvriendelijke vakantie Drenthe

Lekker eten op de camping

Vakantie is ook je lekker laten verwennen. Jezelf verwennen door een heel fijne fietsdag in de natuur te maken en onderweg een kop koffie met een heerlijke Drents turfje. Verwennen kan ook door in de ochtend heerlijke verse broodjes te eten die je in het winkeltje afhaalt. En als je een keer geen zin hebt om te koken, bestel dan bij de eigenaar een zelf gemaakte pizza! Ze zijn er in verschillende smaken.

Er is ook een vuurpot te huur, waarbij je boven een klein vuurtje een heerlijk stoofpotje bereid. Verse kruiden hiervoor pluk je uit de kruidenpluktuin op de camping.

Op de camping kun je met regelmaat deelnemen aan een gezamenlijke maaltijd. Je eet dan aan je eigen tafeltje op het terras met gepaste afstand. Een voorbeeld is een 3 gangen diner met als thema: van Hollandse bodem! De producten die we gebruiken komen zo veel mogelijk van lokale ondernemers. Zo wordt een maaltijd ook duurzaam en smaakt het nog beter!

5 Sterren-camping ANWB Drenthe

Wilt u nu ook een keer kamperen op deze 5 sterren-camping van de ANWB in Drenthe, boek dan snel voor een mooi plekje.    ANWB logo 5 sterren

Of wilt u nog meer informatie; u mag altijd bellen of kijk eens rond bij op de fotogalerij.

Vakantie is jezelf verwennen of nog beter jezelf laten verwennen! Genieten is eenvoudig!